Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Elektriği kesene ceza

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun hazırladığı ve 2007’den itibaren geçerli olacak yönetmeliğe göre, dağıtım şirketi vatandaşa yazılı görsel medya aracılığıyla 48 saat önceden elektrik kesintisi bildirimi yapacak. Ancak bu bildirim yapılmadan arıza gibi sebeplerle alçak gerilim hattı kullanan tüketicinin elektriğini yılda toplam 14 saati aşan miktarda kesen dağıtım şirketi vatandaşa tazminat ödeyecek.


Tüketicilere ‘’asgarî tutar ödemesi’’ uyarısı

Tüketiciler, Banka ve Kredi Kartları Yasasının 24. Maddesine göre kredi kart borcunun en az yüzde 20’sinin 1 Eylül tarihinden itibaren asgarî tutar öd

Mağazalar öğrencileri bekliyor

Yıl içerisinde bekledikleri satış rakamlarına ulaşamadıklarından yakınan mağaza işletmecilerinin umudu, eğitim-öğretim yılı öncesi başlayacak okul kıy


  Köprüler darphane gibi

Bu yılın Ocak-Temmuz döneminde İstanbul Boğaz köprüleri ile paralı otoyollardan 213 milyon 539 bin 269 YTL gelir elde edildi.


  Doğalgaz ağı genişliyor

İthal doğal gazın yaygınlaştırılmasına yönelik inşaat çalışmaları sürerken bir taraftan da belirlenen güzergahlarda kullanılacak boruların teminine yönelik ihaleler yapılıyor.


  Çeyrek altın yok satıyor

Ramazan ayı öncesi düğünlerin yoğunlaşması, sarraflarda düğün hediyesi olarak tercih edilen çeyrek altın satışlarına ilgiyi artırdı.


  Almanlar, ucuz değil ‘kalite’ dedi

İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, hazır giyim ve konfeksiyonda Çin’in fiyatlarını yarı yarıya düşürerek girdiği Almanya’da, Türkiye’nin kaliteli ürünle pazar payını koruduğunu bildirdi.


  100 Türk, 150 milyar doları yönetiyor

Haftalık Ekonomist Dergisi’nin yaptığı “En zengin 100 Türk” araştırmasının sonuçlarına göre, Türkiye’nin en zengin ailelerinin mal varlığı 150 milyar dolar dolayında bulunuyor.


  Yerli tanka adım adım

Türk Silâhlı Kuvvetlerinin ihtiyacı olan tankların yerli imkanlarla karşılanmasına yönelik olarak Savunma Sanayii Müsteşarlığınca (SSM) programa alınan Milli İmkânlarla Tank Üretim Projesi (MİTÜP) ihalesinde geri sayım başladı.


  150 konuta 25 bin başvuru

TOKİ tarafından yaptırılan, Konya Büyükşehir Belediyesince dağıtımı gerçekleştirilen 150 konuta 25 bin 530 kişinin başvurduğu bildirildi.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004