Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Blair'e 'yumuşak başlı' suçlaması

Dünkü The Sunday Telegraph gazetesine konuşan ABD eski başkanlarından Jimmy Carter, İngiltere Başbakanı Tony Blair’i Bush yönetimine karşı ‘yumuşak başlı ve itaatkâr’ olmakla suçladı. Carter, “Dünyadaki diğer bütün insanlardan daha fazla Başbakan Blair’in Washington yönetimi üzerinde mutedil etkisi olacağına inanıyorum, ama Blair bunu yapmadı ” dedi.


Hizbullah Lübnan’ın bir parçası

İtalya Dışişleri Bakanı Massimo D’Alema, Lübnan’da görev yapacak BM barış koruma gücünün vazifesinin, “Lübnan toplumunun önemli bir parçası’’ olarak n

Laricani: Sonuna kadar gideceğiz

İran, nükleer yakıt üretmede kararlı olduğunu bildirdi. İran Ulusal Yüksek Güvenlik Konseyi Genel Sekreteri ve Nükleer Başmüzakereci Ali Laricani, dün


  İsrail taşa kurşun attı

Batı Şeria’nın Nablus şehrinde operasyon düzenleyen İsrail askerleri, kendilerine taş atan Filistinlilere ateş açtı. Olayda 1 Filistinli öldü, 5 kişi yaralandı.


  Fox News muhabirleri serbest

Gazze’de kaçırılan Fox News çalışanı iki gazetecinin serbest bırakıldığı bildirildi. Gazze’deki Yeni Zelandalı bir diplomat, gazetecilerin serbest bırakıldıklarını ve Gazze’deki bir otele getirildiklerini açıkladı.


  Katrina’dan sonra şimdi de Ernesto

Katrina afetinin kurbanı olan ABD’nin New Orleans şehri, felâketin birinci yıldönümünün hemen öncesinde şimdi de kasırgaya dönüşme eğilimi gösteren Ernesto tropikal fırtınasının tehdidi altına girdi.


  Atlantis bugün fırlatılacak

Dün akşam TSİ 23.30’da uzaya gönderilmesi planlanan Atlantis uzay mekiğinin fırlatılışı, hava muhalefeti sebebiyle bugüne ertelendi.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004