Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Gollerimle coşturacağım

F.Bahçe'nin yeni transferi Kezman, "Türkiye'ye gelmemdeki en büyük sebep F.Bahçe'nin ligde ve Avrupa'da kupalar hedefliyor olması. Zico'nun hücum futbolu oynatması benim için önemli. Taraftarlar bana destek versinler, onların rüyalarını gollerimle gerçekleştirmeye çalışacağım" dedi.


12 Dev Adam dün dinlendi

Japonya'da düzenlenen 15. Dünya Basketbol Şampiyonası'nda çeyrek finale yükselerek önemli bir başarıya imza atan (A) Milli Basketbol Takımı'nda, oyunc

Demirel: Japonya'da bir ilke imza attık

Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, ''Oyuncularımız, üst düzet basketbollarıyla ve mücadeleleriyle dünya basketbolunda Türkiye'nin var olduğ


  GP2'de zafer Zuber'in oldu

Formula 1 Petrol Ofisi Türkiye Grand Prix'si organizasyonu içinde gerçekleştirilen GP2'nin dün yapılan ikinci yarışını Trident Racing takımından Andreas Zuber kazandı.İstanbul Park Pisti'nde 23 tur üzerinden yapılan yarışta Zuber, 37.54.990'lık derecesiyle ilk sırayı elde etti.


  Gerets transferde ısrarlı

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, Gaziantepspor maçında ilk ve ikinci yarıda bol bol pozisyona girdiklerini ifade ederek, ''Bunları değerlendiremedik ama bu zeminde oyun oynamak zor'' dedi.


  Delgado: Bir daha penaltı kaçırmam

Konyaspor karşısında penaltı kaçıran Arjantinli futbolcu bunun bir daha tekrarlanmayacağını söyledi.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004