Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Doğalgaz artık ucuz değil

Konutlarda ‘’en ucuz yakıt’’ olarak anılan doğal gaz, son bir yıl içinde yüzde 40 zammın ardından ucuzlukta birinciliği ithal kömüre kaptırdı. Sanayide en ucuz yakıt ise Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş.’nin (BOTAŞ) sağladığı gazla kesintili doğal gaz sanayinde proses, buhar ve elektrik üretimi oldu.


Konut alacaklara kredi uyarısı

Enflasyon ve faizlerin düşmesiyle cazip hale gelen konut kredi ile ilgili vatandaşlar uyarıldı. İMO Gaziantep Şubesi Başkanı Serdar Uygur, krediyle ko

Özince: Mortgage’de sorun ‘kaynak’

İş Bankası Genel Müdürü Ersin Özince, tutsat (mortgage) sisteminde problemin, yasada ya da faizde olmadığını, problemin uzun vadeli Türk Lirası kayna


  Toplu görüşmelerin 6. turu bugün

Memur sendikaları ile Hükümet arasındaki toplu görüşmelerde sona gelinirken, taraflar bugün, 2006 yılı enflasyon kayıplarının karşılanması ve memur maaşlarına gelecek yıl yapılacak zam konularını karara bağlamaya çalışacak.


  Lukoil, ön araştırma yapıyor

LUKOIL Eurasia Petrol A.Ş. Genel Müdürü ve Azerbaycan, Gürcistan, Türkiye Bölge Sorumlusu Fikret Aliev, Samsun veya Zonguldak’a rafineri kurmak için ön araştırma yaptıklarını bildirdi.


  BAKTAD Avrupa’ya baklavayı tanıtacak

Baklava ve Tatlı Üreticileri Derneği (BAKTAD), AB fonlarından hibe alarak finanse edeceği 1 milyon dolarlık projeyle Türk baklavasını Avrupa ülkelerinde tanıtacak.


  ‘’Beyaz altın’’ hâlâ çiftçinin gözdesi

Türkiye’nin toplam üretiminin üçte birinin karşılandığı Şanlıurfa ve Harran ovalarında pamuk üretimi, yöre çiftçisi için hâlâ en gözde ürünlerin başında geliyor.


  Sıcaklar fındık rekoltesini düşürdü

Giresun Ziraat Odası Başkanı Özer Akbaşlı, aşırı sıcakların 2006 ürünü fındık rekoltesinin en az yüzde 15 dolayında düşmesine sebeb olduğunu savundu.


  Hazine 45 uzman yardımcısı alacak

Hazine, Genel İdare Hizmetleri sınıfında istihdam edilmek üzere 45 uzman yardımcısı almak için sınav açtı.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004