Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Tanjeviç'in kozu savunma

Japonya'da düzenlenen Dünya Basketbol Şampiyonasında ilk 8'e kalma başarısını gösteren A Millî Takımı bugün yarı finale çıkmak için Arjantin ile karşılaşacak. NTV, saat 13.30'da başlayacak bu maçı canlı olarak yayınlayacak. Antrenör Tanjeviç, Arjantin önünde en büyük kozlarının savunma olacağını söyledi.


Kezman: En iyi yaşta Fener'e geldim

Sarı-lacivertli kulüp ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Sırp futbolcu, "Bundan 7 sene önce teklif gelmişti. O zaman çok genç bir futbolcuydum. Şimdi gel

Terim, Ergün'ü kadroya çağırdı

A Milli Futbol Takımı'nın 2008 AvrupaŞampiyonası Grup Eleme karşılaşmasında 6 Eylül'de Frankfurt Commerzbank Arena Stadı'nda Malta'yla karşılaşacak ka


  Trabzon kimseyi memnun etmiyor

Trabzonspor, Denizlispor karşısında ligdeki ilk galibiyeti almasına rağmen, oynanan oyun Başkan Nuri Albayrak dahil kimseyi memnun etmiyor. Taraftarlarsa, teknik direktör Lazaroni'nin korkak futbol oynattığını iddia ederek tepkilerini dile getiriyor.


  Massa: Rüyam gerçekleşti

Formula 1 Petrol Ofisi Türkiye Grand Prix'sinde birinci olan Felipe Massa, İstanbul Park'ta ilklere imza attı. Önce sıralama turlarında birinci olan Massa, kariyerindeki ilk ''pole pozisyonu'' elde etti. Brezilyalı pilot pazar günü de yarışı kazanarak, kariyerindeki ilk birinciliğini elde ederken, İstanbul'dan ilklere imza atarak ayrıldı.


  Schumacher: 8. viraj beni çok zorladı

Yarışta üçüncülüğü elde eden Ferrari'nin bir diğer pilotu Michael Schumacher ise güzel bir mücadele olduğunu dile getirdi.


  İstanbul'un en hızlısı Fisichella

Formula 1 Petrol Ofisi Türkiye Grand Prix'sinde en yüksek hıza Renault pilotu Giancarlo Fisichella ulaştı. İstanbul Park'taki 58 turluk yarışta İtalyan Fisichella, 317.8 kilometre hıza ulaşarak, en hızlı pilot oldu.


  Seyirci azaldı

İstanbul Park'ta yapılan yarışları 10 bini VIP olmak üzere toplam 80 bin kişinin izlediği açıklandı.


  Yıldırım sahaya düştü, 1 ölü

Danimarka'da amatör ligde oynanan bir maç sırasında yıldırım düşmesi sonucu 17 yaşındaki futbolcu hayatını kaybetti.


  Fenerbahçe ilk yenilgisini aldı


  Hasan Şaş ve Necati



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004