Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

TANJEVİÇ: Oyuncularım takdir ediyorum

A Milli Basketbol Takımı antrenörü Bogdan Tanjeviç, Fransa maçıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, ''Böyle güçlü savunması olan bir takıma karşı bu kadar eksikle oynamaya hazır değildik. Oyuncularım çok fazla efor sarfetti, onları takdir ediyorum. Sonuçta dünya 6.'sı olduk. Bu bizim için çok onur verici bir olay'' diye konuştu.

Tanjeviç, maçı kazanmak için çok çalıştıklarını belirterek, ''Ama böyle güçlü bir savunması olan bir takıma karşı bu kadar eksikle oynamaya hazır değildik. Ancak böylesine atletik bir takıma karşı 45 ribaunt aldık. Oyuncularım çok fazla efor sarfetti, onları takdir ediyorum. Sonuçta dünya 6.'sı olduk. Bu bizim için çok onur verici bir olay'' diye konuştu.

FIBA'YA ÖNERİDE BULUNDU

Tanjeviç, artık FIBA'nın bazı kuralları değiştirmesi gerektiğini kaydederek, şunları söyledi: ''Her takım şampiyonalara 14 oyuncuyla gelebilmeli. Oyuncular sakat olmasa bile gerek taktik olarak gerekse de sağlıklı kalmaları için oyuncu değiştirilmeli. FIBA, NBA ile görüşmeli ve bazı kurallar konulmalı. Bütün NBA oyuncuları milli takım forması giymek zorunda olmalılar. Bunu yapmalılar ki kendi ülkelerindeki gençlerin idolü olsunlar ve onlara basketbolu sevdirsinler.''

03.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Büyük onur: Dünya 6.'sı olduk

  Transferde rekor kırıldı

  Yıldırım: Zico istedi, biz de aldık

  TANJEVİÇ: Oyuncularım takdir ediyorum

  F.Bahçe Ülker İtalya yolcusu

  Solomon ve Clark imzaladı

  Arjantin'i yenen ABD üçüncülükle yetindi

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004