Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

KOBİ’lerde kalifiye eleman sıkıntısı var

Küçük ve Orta Boy İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, KOBİ’lerin önemli bir oranda kalifiye eleman sorunu yaşamasına sebep olan meslek teknik okullarında uygulanan katsayı sorunun kaldırılarak, mesleki eğitimin teşvik edilmesi gerektiğini kaydetti.


Köprü zammı geri çekilsin

ANKARA - Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu(TESK) Genel Başkanı Derviş Günday, köprü ve otoyol geçiş ücretlerine yapılan son zammın geri alın

TMSF, tasfiye öncesi bilânço düzenleyecek

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kontrolündeki şirketlerin tasfiyesiyle ilgili usul ve esasları belirledi. TMSF’nin dünkü Resmi Gazete’de yayım


  Çikolata sanayiinin vazgeçilmezi fındık

Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri Komisyonu, Türk fındığının damak tadı açısından her zaman dünya çikolata sanayinin vazgeçilmez bir katkı maddesi olduğunu belirtti.


  Savaş Çukurova'da ihracata darbe vurdu

İsrail’in Lübnan’a saldırıları sebebiyle, bölgeye ihracat yapan Çukurova’daki çok sayıda Türk firmasının savaş sebebiyle yaşanan kargaşayla azalan ticari ilişkiler sonucu pazar kaybına uğradığı bildirildi.


  Petrol 70 doların altına indi

Uluslararası piyasalarda geçen hafta, ABD Doları, önemli para birimleri karşısında dalgalı bir seyir izlerken, altın fiyatları, piyasaların önemli bir kısmında değer kazandı. Bu arada petrolün varil fiyatı 70 doların altına indi.


  Sivas’ta 8 fabrika üretime geçiyor

Sivas Organize Sanayi bölgesi’nde (OSB) yapımı tamamlanan ve aralarında yabancı ortaklı yatırımların da bulunduğu 8 fabrikanın, Sivas Kongresi’nin 87. yıldönümünde düzenlenecek törenle üretime başlayacağı bildirildi.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004