Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Ziya Doğan'ın zor haftası

Trabzonspor'da Lazaroni'nin 4 maç sonra görevine son verilmesinin ardından bu göreve getirilen Ziya Doğan'ı zorlu bir dönemeç bekliyor. Bordo-mavililer, 5 gün içerisinde önce ligde Beşiktaş ardında da UEFA Kupası'nda Osasuna ile karşılaşacak.

Sebastiao Lazaroni'nin görevine son verilmesinin ardından Trabzonspor teknik direktörlük görevine getirilen Ziya Doğan'ı iki önemli maç bekliyor. Doğan yönetimindeki Bordo-mavili takım, 5 gün içerisinde önce ligde Beşiktaş ardında da UEFA Kupası'nda Osasuna ile karşılaşacak. Süper Lig'de yer alan takımlar arasında hocasını ilk değiştiren takım olma özelliği taşıyan Trabzonspor, Ziya Doğan ile çıkışa geçmek istiyor. Brezilyalı teknik adam Sebastiao Lazaroni'nin 4 maç sonra görevine son verilmesinin ardından bu göreve getirilen Ziya Doğan'ı zorlu bir dönemeç bekliyor.

Hafta sonu İstanbul'da Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da, Doğan ikinci kez geldiği Bordo- Mavili takımın başında yıllarca futbol oynadığı Beşiktaş'a karşı ilk maçına çıkacak. Doğan, bu maçın ardından 14 Eylül Perşembe günü de UEFA Kupası'nda İspanya'nın Osasuna maçına takımın başında sahada olacak.

Yaklaşık iki yıl önce Beşiktaş maçı öncesi yapılan teklifle sarsılan ve Trabzonspor'dan kopmanın ilk adımını atan Ziya Doğan, yine bir Beşiktaş maçı öncesi takımın başına geldi. Doğan, 2004- 2005 sezonunda olduğu gibi yine Beşiktaş ve İspanya takımlarından biri olan Osasuna maçlarına çıkacak. Doğan'ın 5 gün içerisinde oynanacak olan bu iki maçta nasıl bir futbol oynatacağı ve takımın hangi skorları alacağı merak ediliyor.

Bordo- Mavili takımın başına ikinci kez teknik direktör olarak gelen Ziya Doğan'ı ilginç bir dönem bekliyor. 2004- 2005 sezonunda UEFA Kupası 1. tur ikinci maçı öncesi Beşiktaş tarafından Trabzonspor'u çalıştıran Ziya Doğan'a resmi teklif yapıldı. Yıllarca forma giydiği takım olan Beşiktaş'tan gelen bu teklife sıcak bakan Ziya Doğan, 'Trabzonspor'u yüzüstü bıraktı' ikilemi arasında zorda olsa bu teklifi kabul etmedi. Beşiktaş'ın teklifi sonrası kafası karışan Doğan, o dönemden sonra kafası karıştı. Doğan, Beşiktaş'tan kendisine teklif geldiği dönemde çok iki kritik maça çıktı. Bunlardan birisi UEFA Kupası 1. turu ikinci maçı Atletic Bilbao ve diğeri ise Beşiktaş derbisiydi. Avni Aker'de İspanyol rakibini 3-2 yenen Karadeniz ekibi, deplasmanda rakibine 2-0 mağlup olunca kupaya veda etti. Doğan yönetimindeki Trabzonspor, Beşiktaş'ı Avni Aker'de Gökdeniz'in attığı golle 1-0 mağlup etti. Beşiktaş maçını kazanmasına rağmen, eski kulübünden gelen teklifle kafası karışan Doğan, ligin 14 haftasında Konya'da oynanan ve 1-1 sona eren karşılaşma sonrası istifa etti.

09.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yeni F.Bahçe sahada

  G.Saray, Denizli önünde

  Ziya Doğan'ın zor haftası

  Nobre'yi ilk resmî gol heyecanı sardı

  Yeşil Bursa Rallisi bugün start alıyor

  Balkan Kürek yarışı Haliç'te yapılıyor

  Sürreya Ayhan'ın şartları kabul edildi

  Ünlü rallici yarışta öldü

  Gasol dün bilek ameliyatı oldu

  Türkiye golfte lider

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004