Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Fener'in gözdezi Kezman

Fenerbahçeli taraftarlar, son haftalarda attığı gollerle takımına puanlar kazandıran Mateje Kezman'ı, sezonun en isabetli transferi olarak görüyor. 1907 Fenerbahçe Derneği'nin internet sitesinde devam eden ankette, taraftarlar en çok oyu Sırp forvete verdi. UEFA Kupası 1. turun ilk maçında Randers karşısında attığı golle Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren Kezman, deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları Sivasspor maçı ve Cuma günkü 1-0'lık Konyaspor galibiyetlerinde takımını sırtlayan isim oldu.


Beşiktaş, moral arıyor

Süper Ligi'nde son 2 maçını kaybeden Beşiktaş, bugün kendi evinde oynayacağı Ankaragücü maçını kazanarak, moral bulmak istiyor.

Nobre'nin ligde henüz golü yok

Beşiktaş'ın Brezilya asıllı futbolcusu Mert Nobre, lig maçlarındaki golsüzlüğüne Ankaragücü maçıyla son vermek amacında.


  Konya'da hakeme öfke

Konyaspor'da, Fenerbahçe karşısında alının yenilginin üzerine hakem Yunus Yıldırım'a olan tepki giderek büyüyor.


  Ronaldo, Real Madrid'de kaldı

Brezilya Milli Takımı'nın yıldız futbolcularından Ronaldo, AC Milan ve İnter'den transfer teklifleri almasına rağmen Real Madrid'de kaldığı için mutlu olduğunu söyledi.


  Almanya'da ırkçı saldırılara rekor ceza

Almanya Futbol Federasyonu, Almanya'da taraftarları ırkçı saldırılarda bulunan iki kulübe yaklaşık 100 bin euro tutarında rekor bir ceza verilmesi talebinde bulundu.


  SÜPER LİGDE BUGÜN

16.00: Bursaspor-Sivasspor 16.00: Gaziantep-Gençlerbirliği 16.00: Ankaraspor-Antalyaspor


  Alex: Önemli olan 3 puan almaktı

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex, Konyaspor maçında Kezman'ın golü ve direkten dönen şutunu överek, "İkinci yarıda daha çok pozisyona giren taraf bizdik. Sakin olsaydık bulduğumuz fırsatları daha iyi değerlendirebilirdik. Önemli olan dışarıda oynadığımız maçtan puan almaktı" dedi.


  Aurelio'nun sol dizinde ödem oluştu

Fenerbahçe'de Konyaspor maçında sakatlanan Mehmet Aurelio'nun MR'si çekildi. Kulüp Doktoru Ethem Kavukçu, şu açıklamayı yaptı:



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004