Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Fener'in gözdezi Kezman

Fenerbahçeli taraftarlar, son haftalarda attığı gollerle takımına puanlar kazandıran Mateje Kezman'ı, sezonun en isabetli transferi olarak görüyor. 1907 Fenerbahçe Derneği'nin internet sitesinde devam eden ankette, taraftarlar en çok oyu Sırp forvete verdi. UEFA Kupası 1. turun ilk maçında Randers karşısında attığı golle Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren Kezman, deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları Sivasspor maçı ve Cuma günkü 1-0'lık Konyaspor galibiyetlerinde takımını sırtlayan isim oldu.

LUGANO'YU GEÇTİ

Kezman, ''www.1907.org'' adresli web sitesinde düzenlenen ankette, yeni transferlerin çıktığı ilk 2 resmi maçların ardından en çok oyu alarak önde giden Lugano'yu son iki haftadaki performansıyla geçti. 10 Eylülde başlatılan ankette şu ana kadar Kezman'a 1373 oy verilirken, Lugano 982, Deivid 114, Edu da 80 oy aldı.

DİĞERLERİ SUSTU

Fenerbahçe, son 3 resmi maçında gol yollarında sadece Kezman ile etkili oluyor. Sırp futbolcunun golleriyle etkili olan sarı-lacivertlilerin önemli gol silahları Alex ve Tuncay, UEFA Kupası 1. tur ilk maçı ve son 2 lig maçı olmak üzere 3 resmi maçta golle buluşamadı.

ÖZDEMİR DE ÖVDÜ

Fenerbahçe Kulübü Basın Sözcüsü Nihat Özdemir, Konyaspor karşısında deplasmanda aldıkları galibiyetin, UEFA Kupası 1. tur rövanşında karşılaşacakları Randers ve ligin diğer maçları için iyi bir moral olduğunu söyledi. Fenerbahçe'nin ligin son 2 haftasında gollerine imzasını atan Kezman'a övgüde bulunan Özdemir, ''Kezman Türkiye Ligi'nin en güzel gollerinden birisini attı, kendine yakışanı yaptı'' dedi. Konyaspor karşısında kaleci Rüştü'nün de çok iyi bir performans ortaya koyduğunu kaydeden Nihat Özdemir, savunmadaki performansıyla eleştirilen Edu'nun da iyi mücadele ettiğini söyledi.

24.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fener'in gözdezi Kezman

  Beşiktaş, moral arıyor

  Nobre'nin ligde henüz golü yok

  Denizli'de oruç tutmak serbest

  Konya'da hakeme öfke

  Ronaldo, Real Madrid'de kaldı

  Almanya'da ırkçı saldırılara rekor ceza

  SÜPER LİGDE BUGÜN

  Alex: Önemli olan 3 puan almaktı

  Aurelio'nun sol dizinde ödem oluştu

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004