Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

GERETS ARDA'YI ÖVDÜ

Kayseri Erciyes önünde 10 kişi kalmalarına rağmen çok iyi mücadele ederek maçı kazandıklarını söyleyen Belçikalı hoca, "Arda, çok iyi bir futbolcu. A Milli Takım'da da oynuyor. Önü çok açık" dedi. Gerets, Japon futbolcu İnamoto'dan memnun olduğunu bildirdi.


Hamza'nın beslenmesi araştırma konusu

Grekoromen A Milli Takımı sporcusu ve FILA'nın ''Asrın Güreşcisi'' unvanını verdiği Hamza Yerlikaya'nın kamplar sırasında ve kamp dışındaki beslenmesi

"Filenin Sultanları" bugün Japonya yolcusu

Japonya'da 31 Ekim16 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek Dünya Bayanlar Voleybol Şampiyonası'nda mücadele edecek olan (A) Milli Takım, bugün Japonya


  Serkan ve Kaya TAU'yu sırtlıyor

İspanya Basketbol Birinci Ligi'nin 5. haftasında, deplasmanda Unicaja Malaga'yı 7662 yenen Serkan Erdoğan ve Kaya Peker'li TAU Ceramica Vitoria, yenilmezlik unvanını sürdürdü.


  Schumacher'a golf oyna tavsiyesi

ABD'li efsanevi basketbolcu Michael Jordan, Formula 1'in efsane ismi Michael Schumacher'e golf oynaması tavsiyesinde bulundu.


  Alex'in 2. kız çocuğu dünyaya geldi

Fenerbahçeli futbolcu Alex de Souza 2. kez baba oldu. Brezilyalı futbolcunun eşi Daianne, Özel Acıbadem Hastanesi'nde bugün 2. kız çocuğunu dünyaya getirdi.


  Sakarya'da öfke var

Sakaryaspor Onursal Başkanı Aziz Duran, bazı hakemlerin Sakaryaspor'a karşı kasıtlı kararlar aldığını belirterek, ''Hakemlerin Sakaryaspor katliamına anlam veremiyorum'' dedi.


  Çetiner: 36 yılda ilk defa tribüne çıktım

Cem Deda'nın tribüne gönderdiği Bursaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, "36 yıllık futbol yaşantımda ilk kez böyle bir olay başıma geliyor" dedi.


  G.Saray'da savunma bir türlü düzelmiyor



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004