Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

GERETS ARDA'YI ÖVDÜ

Kayseri Erciyes önünde 10 kişi kalmalarına rağmen çok iyi mücadele ederek maçı kazandıklarını söyleyen Belçikalı hoca, "Arda, çok iyi bir futbolcu. A Milli Takım'da da oynuyor. Önü çok açık" dedi. Gerets, Japon futbolcu İnamoto'dan memnun olduğunu bildirdi.

Galatasaray, Süper Ligi'nin 10. haftasında, 45 dakikasını 10 kişi oynadığı maçta deplasmanda Kayseri Erciyesspor'u 2-1 mağlup ederek haftalardır süren kötü gidişe bir yerde dur dedi. Teknik Direktör Eric Gerets, ''Bir teknik adamın yaşamı, köpeğin yaşamından bile daha zor geçiyor. Ben köpek besliyorum, bunu biliyorum" dedi

Kayseri Erciyesspor karşısında oyuna iyi başladıklarını belirterek, "Golü bulunca orta sahayı düzeltmek için Necati'yi oyuna aldık, ancak Orhan Ak'ın kırmızı kart görmesi düşüncelerimizi değiştirdi. 10 kişi kaldıktan sonra futbolcularım iyi mücadele etti, iyi savaştı ve maçı kazanmayı başardı. Bu da takımın iyi yolda olduğunu gösteriyor. Takımımla gurur duyuyorum" dedi.

Japon futbolcu İnamoto'nun performansından memnun olduğunu kaydeden Gerets, "İnamoto'nun performansında takımın da büyük katkısı var. Disiplinli bir oyuncu. Kendisini verilen görevi yerine getiriyor" diye konuştu. Belçikalı teknik adam, genç futbolcu Arda ile ilgili de, "Arda, çok iyi bir futbolcu. A Milli Takım'da da oynamaya başladı. Arda'nın önü çok açık" ifadelerini kullandı.

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Werner Lorant ise, çok şanssız olduklarını belirterek, "Çok gol kaçırdık. Kazanabilirdik ama olmadı. Kaleci Mondragon'u geçemedik. Takımın başında çıktığım iki maçı da kaybettik, ancak daha iyi olabiliriz. Bundan sonra daha iyi olacağımızı diliyorum. Çok çalışmamız gerekiyor" şeklinde konuştu. Alman teknik adam, karşılaşmanın hakemi ile ilgili yorum yapmak istemediğini de sözlerine ekledi.

23.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  GERETS ARDA'YI ÖVDÜ

  Hamza'nın beslenmesi araştırma konusu

  "Filenin Sultanları" bugün Japonya yolcusu

  Juventus zoru başarmakta kararlı

  Serkan ve Kaya TAU'yu sırtlıyor

  Schumacher'a golf oyna tavsiyesi

  Alex'in 2. kız çocuğu dünyaya geldi

  Sakarya'da öfke var

  Çetiner: 36 yılda ilk defa tribüne çıktım

  G.Saray'da savunma bir türlü düzelmiyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004