Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Hakan'dan şampiyonluk sözü

G.Birliği'ne attığı golle spor gündemine oturan tecrübeli futbolcu, "Bu bir bakıma şampiyonluk maçıydı. G.Saray'ın bu sezon da şampiyon olacağına inanıyorum'' diye konuştu.

Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup ederek moral bulan Galatasaray, hafta içinde PSV Eindhoven ile yapacağı Şampiyonlar Ligi maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik direktör Erik Gerets yönetiminde gerçekleştirilen ve 1 saat süren antrenmanda futbolcuların bir hayli neşeli olmaları dikkat çekti. Gençlerbirliği karşısında 90 dakika oynayan futbolcuların koşu yapmakla yetindiği idmanda, diğer futbolcular ise tek pas çalışması yaptı. Antrenmana burnunda kırık tespit edilen Ferhat ile Song katılmadı. Galatasaray, bu sabah PSV Eindhoven karşılaşması için Hollanda'ya gidecek.

Galatasaraylı futbolcular ve teknik heyet, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Türk bayrağı ile birlikte basın mensuplarına fotoğraf verdiler. Bayram fotoğrafı, ''Bugün Cumhuriyet bayramı, hani bayrağınız, fotoğraf çektirmeyecek miyiz'' diyen Hakan Şükür'ün sözleri üzerine çekildi. Gençlerbirliği maçında oyuna girdikten henüz 1 dakika dolmadan golünü atan Hakan Şükür'ün moralinin bir hayli yüksek olduğu gözlendi. Hakan Şükür, idmana getirdiği kurt köpekleriyle oynayarak eğlendi.

Gençlerbirliği'ne attığı golle ilgili olarak, ''Zamanlama iyiydi top da güzel geldi'' yorumunu yapan Hakan, bu maç için ''Şampiyonluk maçı'' da denilebileceğini ifade ederek, ''Gençlerbirliği çok iyi bir takım. İyi mücadele ettiler. Ligde liderle aramızdaki puan farkı önemli değil. Bu sezon da şampiyon olacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

Sezon başından bu yana çok şanssız maçlar oynadıklarını anlatan Hakan, ''Çok talihsizlikler yaşadık. Bu galibiyetlere ihtiyacımız vardı. Kazandığımız 3 puan da çok önemli. Bunu devam ettirmek istiyoruz'' dedi. Geçmişte birçok maçta iyi oynadığını anlatan Hakan, ''Değerlendirmeler hep skor üzerine, atılan goller üzerine yapıldı. Milli maçta 4 gol attım, döndüğümde ise yedek kulübesinde oturdum. Oynamamak her futbolcuyu üzer. Ama bizim de geniş bir kadromuz var'' şeklinde konuştu.

Bu arada, antrenör Nezihi Boloğlu yönetiminde çalışan kalecilerden Fevzi, gazetecilerin Hakan Şükür ile köpeklerinin çok sayıda fotoğrafını çekmesi üzerine, ''Biz burada o kadar kurtarış yapıyoruz, bir fotoğrafımızı çekmiyorsunuz'' diye sitemde bulundu. Fevzi, daha sonra takım arkadaşı Aykut'a dönüp top atarak, ''Bak şimdi bizim fotoğraflarımızı çekerler, sen 'Simo', ben de 'Timo' olayım'' diyerek şakalaştı. Fevzi'nin bu şakaları herkesi kahkahaya boğdu. Diğer yandan, Sabri kalecilik yaparak bu mevkide de hünerlerini gösterdi.Galatasaray'ın antrenmanını başkan yardımcısı Adnan Polat da tesislerin balkonundan izledi.

Galatasaray'ın genç yıldızı Arda Turan, eylül ayında kendisinin Konyaspor'a attığı gole ''Ayın golü'' yarışmasında oy kullanan şanslı bir taraftara ödül verdi. Antrenman sırasında düzenlenen törende Arda, attığı golün ''Ayın golü'' seçilmesinde rol oynayan taraftarlardan Tolga Sarılan'a bir Galatasaray Saati hediye etti.

30.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  GERETS: SIRADA PSV VAR

  Hakan'dan şampiyonluk sözü

  Hagi: Türkiye için herşeye katılırım

  Albayrak: Fatih Tekke yıprandığı için sattık

  Trabzon, Çaykur Rize'yi Aker'de konuk ediyor

  Yıldırım rahatsızlandı

  Böyle oynamalı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004