Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

TÜYAP Kitap Fuarı, 25. kez okurlarla buluştu

Bu yıl 25.’si gerçekleştirilen ve binlerce kitapseveri biraraya getiren kitap fuarı, Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde açıldı. Yüzlerce yazarın okurlarıyla buluştuğu fuarda 500 yayın evi ve sivil toplum kuruluşu yer alıyor.



Vinci, İstanbul’da da “icat” çıkardı

Leonardo da Vinci’nin orijinal çizimlerinden yapılmış makinelerin replikalarını ihtiva eden ‘Leonardo: Evrensel Deha’ sergisi, 2 Kasım-31 Aralık tarihlerinde Rahmi M. Koç Müzesi’nde.



Ziyaretçi rekoru kırdı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde bulunan Orta Asya’daki ağaç direkler üzerine ahşap camilerinin Anadolu’da en güzel örneklerin başında gelen 707 yıllık Eşrefoğlu Camii bu yaz ziyaretçi rekoru kırdı.



Tarihî Gürcüzade Camisinin, restorasyonu tamamlandı

İzmir’in Ödemiş ilçesindeki tarihî Gürcüzade Camisi (Küçük Cami), restorasyonu tamamlanarak ibadete açıldı. Lozan Meydanı’ndaki cami için İzmir 2 Nolu Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu ile Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından röleve, restorasyon ve restitüsyon projesi kapsamında çatıdan tabana kadar restorasyon çalışmaları 3 Mayıs’ta başlatılmıştı.



Fotoğraf Bienali için son günler

İFSAK’ın 20 senelik Fotoğraf Günleri tecrübesinin üzerine inşa ettiği ilk “Fotoğraf Bienali”, 31 Ekim tarihine kadar, Sony ve aDSLR-A100’ün eş sponsorluğunda devam edecek



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004