Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Türkiye Avrupa’da söz sahibi olacak

Başbakan Erdoğan, Türkiye’nin toplam dış ticaret hacminin son 4 yılda iki kattan fazla bir artışla 160 milyar Avro’ya yaklaştığını belirtirken, ‘’Türkiye bugün, dünyanın en fazla ticaret yapan ilk 20 ülkesi içindedir. Ülkemizin, 10 yıl içinde 800 milyar Avro’ya varacak GSMH’sı ile Avrupa’nın en büyük 6’ıncı ekonomisi olacağı tahmin edilmektedir’’ dedi.


Avrupanın sorunlarını Türkiye çözecer

Dünya Ekonomik Forumu’nun yayınladığı “Europe@Risk” adlı raporda Avrupa’nın refahına ve güvenliğine karşı risk oluşturacak bazı büyük sorunları Türkiy

Dünya Türk iş adamları İstanbul’da buluşuyor

Türk Dış Ticaret Vakfı Başkanı Ertuğrul Önen, yurt dışındaki Türk iş adamlarının, Türkiye için ‘kalkınma motoru’ olabileceğini söyledi. Dünya Türk İş


  Karadeniz’de hamsi bereketi

Geceden bu yana Sinop ve Samsun yöresinde bol miktarda hamsi avlanırken, tezgâhlarda kilosu 1 YTL’ye kadar düştü.


  MTSO, 120. yılını kutluyor

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meclis Başkanı İbrahim Kiper, ‘’Mersin, Çukurova’nın ihraç limanı olma boyutunu da aşarak, İç Anadolu Bölgesi’nin dışa açılan kapısı olmuştur’’ dedi.


  Yangın faturası 12 milyon dolar

Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK) Genel Müdürü Levent Ağca, “Toprak Mahsulleri Ofisi ile ortak zararımız yaklaşık 12 milyon dolar” dedi.


  TDK’dan ATO’ya onur belgesi

Türk Dil Kurumu (TDK) Başkanı Prof. Dr. Şükrü Haluk Akalın, Ankara Ticaret Odasına (ATO) ve Oda Başkanı Sinan Aygün’e onur belgesi verdi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004