Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Filistin millî birlik hükümeti şekilleniyor

Filistin’de Hamas ve El Fetih grupları, birlik hükümetini görüşmek üzere bir araya gelmeye hazırlanırken, tarafların Başbakan olarak Dr. Muhammed Şubayir üzerinde anlaştıkları belirtiliyor.


Suriye ve İran’la görüşülmeli

İngiltere Başbakanı Tony Blair, Orta Doğu’da barış sürecinin ilerlemesi için uluslar arası toplumun Suriye ve İran ile görüşmesini istiyor. Blair Irak

Demokratlar: Irak'ın zararı Türkiye'ye

ABD’deki Kongre seçimlerinden zaferle çıkan Demokratların ağır topu Howard Dean, Irak’ın kuzeyindeki terör örgütü PKK sorununun, Irak’ın işgalinden ka


  Japonya nükleer salgına tutulabilir

Rusya’nın Japonya Büyükelçisi Alexander Losyukov, Japonya’nın nükleer silâh geliştirmesinin bir nükleer silâh yarışına sebep olacağını ve bölgenin istikrarı için büyük zarara neden olacağını belirtti.


  Irak’ta 17 kişi öldü

Irak’ın başşehri Bağdat’ta düzenlenen iki ayrı bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre 17 kişi öldü, 39 kişi de yaralandı.


  Hizbullah Lübnan hükümetini salladı

Lübnan’da Suriye yanlısı Hizbullah ve Emel örgütlerine bağlı 5 Şiî bakanın istifa etmesinden sonra bugün bir bakan daha istifa etti.


  Dünya Filistin’de çözüme odaklansın

Medeniyetler İttifakı Projesi Üst Düzey Grup raporunda, İsrail-Filistin sorununun Batı ile Müslüman toplumları arasındaki ayrılığın başlıca sembolü haline geldiği ve uluslararası istikrara yönelik en büyük tehlikelerden biri olmaya devam ettiği belirtilerek, uluslararası toplumun vakit kaybetmeksizin Filistin sorununa odaklanması ve çözüm arayışlarına hız vermesi gerektiği vurgulandı.


  Yahudilerin Lübnan itirafı

Fransa’nın başşehri Paris’te dün bir araya gelen diasporadaki Yahudi liderleri, İsrail’in Lübnan’a yönelik saldırılarının Avrupa başta olmak üzere dünya genelinde Yahudi karşıtlığının artmasına neden olduğu uyarısında bulundu.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004