Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Fener'in fikstürü zor

G.Saray Teknik Direktörü Gerets, "Bu seneki lig geçen seneye göre çok daha değişik geçiyor. Çünkü tüm takımlar puan kaybediyor. Rahat gözüken maçlar çok zor geçiyor, bu da güzel. F.Bahçe'nin 6 puanlık bir avantajı var, ama onların fikstürü zor. Birkaç puan kaybedebilirler" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, Sakaryaspor maçında son 20 dakika yedek kulübesinde rahat bir karşılaşma izlemekten dolayı sevindiğini söyledi. Bu seneki ligin geçen seneye göre çok daha değişik geçtiğini anlatan Belçikalı teknik adam, şöyle devam etti: ''Çünkü tüm takımlar puan kaybediyor. Rahat gözüken maçlar çok zor geçiyor, bu da güzel. Fenerbahçe'nin 6 puanlık bir avantajı var, ama onların fikstürü zor. Birkaç puan kaybedebilirler. Devre arasına kadar neler olacağına bakacağız.'' Gerets, bir soru üzerine iyi futbol oynamanın yanı sıra netice almalarının da önemli olduğunu kaydederek, ''Baktığımızda rakibimiz hala 6 puan önde. Çaykur Rizespor mağlubiyeti bize büyük zarar verdi, yoksa farkı kapatmış olacaktık'' ifadesini kullandı.

İYİ GÜNLER BİZİ BEKLİYOR

Taraftarların kendisini zaman zaman protesto etmesi konusundaki bir soruyu cevaplayan Gerets, geçen sezon taraftarların her zaman takımı desteklediğini anlatarak, ''Gidişat da iyiydi. Bu sezon negatif kriterler PSV Eindhoven maçıyla başladı, sonra bir maçta daha oldu. Biz her şeyin iyi gitmesine çalışıyoruz, sonuna kadar kovalayacağız, olmazsa sezon sonunda bakacağız'' diye konuştu.Gerets, hedeflerinin belli olduğunu da kaydederek, ''İyi günler bizi bekliyor. Sonuçta taraftarların beni ıslıklamasını, kalecimizin ıslıklanmasından daha fazla isterim. Çünkü onu korumalıyım'' dedi.

BAŞKANDAN MEMNUNUM

Inamoto'nun en iyi maçlarından birisini oynamadığını da kaydeden Gerets, şöyle devam etti: ''Bu maçta kulübeden giren oyuncular yararlı oldu. Ümit Karan ve Hasan Kabze iyi oynadı, ama bunu yeterli görmüyoruz. Performanslarını daha yükseltmeleri lazım. Hakan Şükür'ün de ne kadar istekli olduğu görüldü. Onu da her zaman hazır tutuyoruz.'' Gerets, yönetim kurulu ve kulüp başkanı Özhan Canaydın'ın taraftarın tepkisine rağmen kendisine destek vermesi hakkında da ''Bu benim yaşadığım ikinci olay. Daha önce PSV Eindhoven Kulübü Başkanı da bana babacan davranmıştı. Başkanımızla iyi ilişkilerimizden çok memmunum'' değerlendirmesini yaptı. Gerets, ''Bir maçtan sonra 'Köpeğimin hayatı benden iyi demiştiniz'. Şimdi durumunuz nasıl?'' şeklindeki soruya, ''Köpeğimin hayatı yine iyi. Sosyete köpeği, çok rahat. Babasının (Benim) da hayatı düzeliyor, morali düzeliyor'' diye cevap verdi.

14.11.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  TERİM TARİHE GEÇİYOR

  Fener'in fikstürü zor

  Trabzon golü unuttu

  Delgado özür diledi

  Ersun Yanal "Zirvede kalmak çok zor" dedi

  Bursa'yı 2 maçta düzlüğe çıkardı

  Potada Telekom zirvede

  Millî Takım hocasına gaspçılar saldırdı

  Real Madrid imar rantından 500 milyon Avro gelir elde etti

  Zirvede herkes G.Saray'a çalıştı

  Devamı gelecek mi?

  Tigana kalmalı mı?


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004