Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

DÜNYA ŞAMPİYONU İLE PROVA

Avrupa Şampiyonası elemelerinde grubunda lider durumda bulunan Millîler, Yunanistan ve Norveç maçlarının provasını Dünya Şampiyonu İtalya deplasmanında yapıyor.

(A) Milli Futbol Takımı, bugünkü maçla birlikte, 430. karşılaşmasına çıkacak. Türk Milli Takımı, 83 yıllık tarihinde, geride kalan 429 maçta, 149 galibiyet, 100 beraberlik alırken, 180 kez de rakiplerine yenildi. Ay-yıldızlı ekip, bu maçlarda toplam 547 gol atarken, kalesinde 669 gol gördü. Türk Milli Futbol Takımı’nın 83 yıllık tarihinde oynadığı toplam 429 maçtan 206’sını özel karşılaşmalar oluşturdu. Ay-yıldızlı ekip özel maçlardan 67’sini kazanıp, 82’sini yitirirken, 57 kez de beraberliği bozamadı. Türkiye, özel milli maçlarda toplam 252 gol atıp, kalesinde 321 gol gördü.

Milliler kaleyi kapattı

(A) Milli Futbol Takımı, son maçlarda kalesini rakip forvetlere kapattı. Türk Milli Takımı, 3’ü resmi, 1’i özel olmak üzere yaptığı son 4 maçta da kalesinde gol görmedi.4 Haziranda Almanya’da Makedonya ile yapılan maçta 81. dakikada Maznov’un golüne engel olamayarak 1-0 yenilen ay-yıldızlı ekip, daha sonra oynadığı maçlarda gol üzüntüsü yaşamadı.

Hamit’in durumu bugün belli oluyo

(A) Milli Futbol Takımı, İtalya ile yapacağı özel maçın ilk çalışmasını maçın oynanacağı statta yaptı. Bergamo Azurri Stadı’nda Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim yönetiminde yapılan ve yaklaşık 1.5 saat süren çalışmaya Hamit Altıntop dışında bütün futbolcular katıldı. Çalışmada futbolcularına çift kale maç yaptıran Terim, maçın taktiği ile tekniği üzerinde durarak, hücum ve savunma oyuncularına da çeşitli uyarılarda bulundu. Terim, sık sık maçı durdurarak oyuncuları uyardı.

Takımının son oynadığı lig maçında sağ arka adalesine zorlanma olan Hamit Altıntop, fizyoterapist gözetiminde koşu yaptıktan sonra hafif bir çalışma gerçekleştirdi. Milli takım doktoru, Hamit’in oynayıp oynamayacağının, maç saatinde belli olacağını söyledi.

İtalya'ya karşı hiç maç kazanamadık

(A) Milli Futbol Takımı, deplasmanda İtalya ile yapacağı özel maçta, bu ülke milli takımına karşı olan şanssızlığını kırmak istiyor. Türk Milli Takımı, İtalya ile 3’ü (B) milli takım olmak üzere, şimdiye dek yaptığı 12 maçtan hiçbirinde galip gelemedi.

15.11.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  DÜNYA ŞAMPİYONU İLE PROVA

  Deivid: Derbiyi kazanmalıyız

  35 yaşında teknik direktör

  Barça revire döndü

  USA Today, Mehmet Okur’u tanıttı

  Efes, TAU önünde

  Hido’dan 7 sayı

  Beşiktaş’ın FIBA sınavı

  Ersen Martin F. Bahçe maçına yetişecek


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004