Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Kadıköy, Beşiktaş’ın ilâcı

Turkcell Süper Lig’de 19 Kasım Pazar günü Kadıköy’de Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Beşiktaş, rakibine deplasmanda 5 yılı aşkın süredir yenilmiyor. Siyah-beyazlılar, bu süre içinde 3 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

2001-2002 sezonunda Ronaldo Guiaro’nun golleriyle 2-1, 2002-2003 sezonunda Ahmet Dursun’un golüyle 1-0 galip ayrıldığı Kadıköy’de, 2003-2004 sezonunda 2-2 berabere kalan ‘’Kara Kartallar’’, 2004-2005 sezonunda tarihe geçen maçta sahadan 4-3 galip ayrılmayı bilirken, geçen sezon ise 2-2 beraberlik elde etti.

KARTAL YİNE SIKINTILI

Beşiktaş, son 2 sezonda olduğu gibi bu sezon da Kadıköy’de Fenerbahçe ile oynayacağı maç öncesinde ligde sıkıntılı günler geçiriyor. Siyah-beyazlılar, bundan önceki 2 sezonda Kadıköy’de oynadığı lig maçlarına rakibinin puan olarak bir hayli gerisinde girerken, futbol takımının bu maçlarda aldığı sonuçlar, camiadaki çalkantılara adeta ‘’ilaç’’ olmuştu.

YÜKSEL’İN İLK DERBİSİ

Derbiyi yönetmekle görevlendirilen Vedat Yüksel, kariyerinde ilk kez bir derbi maçta görev yapacak. Ligde bu sezon en çok maç yöneten 5 hakemden biri olan Yüksel, 2006-2007 sezonunda 7 lig ve 1 kupa maçında görev aldı. Genç hakem, bu maçlarda toplam 35 sarı ve 1 kırmızı kart gösterirken, 2 de penaltı kararı verdi.

Jean Tigana iddialı

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Beşiktaş’ın durumunun, medyada abartıldığı kadar kötü olmadığını söyledi. Tigana, Alman spor dergisi Kicker’e verdiği röportajında, ‘’Hâlâ rahat uyuyabiliyorum. Durumumuz medyada abartıldığı kadar kötü değil’’ dedi.

Fenerbahçe ile yapacakları karşılaşmayı büyük heyecanla beklediğini kaydeden Tigana, ‘’Bir zaferle tüm bizi eleştirenleri susturabiliriz. Fenerbahçe maçında favori olarak gösterilmiyoruz, ancak büyük bir sürpriz yapacağız’’ diye konuştu.

17.11.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  MİLLİLER İTALYA’DA ALKIŞ ALDI

  Kadıköy, Beşiktaş’ın ilâcı

  Şahin: Hiperaktif bir açıklama yapacağım

  Hido süper, Magic lider

  Beko Basketbol Liginde 7. hafta bugün başlıyor

  Bayanlar dünya 10. su

  Bild: Marcelinho Alman ligine dönmek istiyor

  Trabzon’da forvet sıkıntısı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004