Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

En kötü imaj İsrail’in

İsrail’in dünyada en olumsuz imaja sahip ülke olduğu ortaya çıktı.”National Brand Index” adlı araştırmada, İsrail, dünya kamuoyunun gözünde ülkelerin imajlarıyla ilgili listede sonuncu geldi. 35 ülkede 25.903 kişi arasında yapılan araştırma, İsrail’in diğer ülkeler arasında sonuncu gelmesinin yanı sıra araştırmanın yapıldığı her bir alanda diğer ülkelerle arasındaki farkın büyük olduğunu da gösterdi.


Mossad ajanları da devrede

Roma Katolik Kilisesinin ruhani lideri Papa 16. Benediktus, Türkiye seyahati sırasında yapacağı görüşme ve konuşmalarda, İngilizce, Fransızca ve İtaly

‘Türkiye’nin kökleri Hıristiyandır’

Roma Katolik Kilisesi’nin ruhani lideri Papa 16. Benediktus’un Türkiye ziyareti öncesinde Papalık Hristiyanlar arası Birlik Kurulu Başkanı Kardinal Wa


  ‘İşkenceleri bizzat Rumsfeld emretti’

Irak’taki cezaevlerinin eski sorumlusu olan Amerikalı Albay Janis L. Karpinski, Irak’taki işkencelere eski ABD Savunma Bakanı Donald Rumsfeld’in onay verdiğini iddia etti.


  Peçeyle derse giren öğretmenin işine son

İngiltere’de, çalıştığı okulu, peçesini çıkartmadığı için kendisini kızağa aldığı gerekçesiyle mahkemeye veren ve tazminat kazanan öğretmen Aishah Azmi’nin işine son verildi.


  HAMAS’tan üçüncü intifada tehdidi

Hamas siyasî lideri Halid Meşal, Filistin sorununa siyasî bir çözüm bulunmaz ise 3. bir intifadayı başlatmakla tehdit etti.


  ‘Cemayel’in katilleri Suriye düşmanları’

Suriye Enformasyon Bakanı Muhsin Bilal, Lübnan Sanayi Bakanı Pier Cemayel’in İsrail ajanları tarafından öldürülmüş olmasının uzak bir ihtimal olmadığını söyledi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004