Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Bürokrasi büyümeye engel

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Hasan Ali Kilci, ‘’Yatırımcının, müteşebbisin önündeki bürokratik engeller Türkiye’nin daha hızlı büyümesini, daha çok mesafe almasını engelliyor’’ dedi.


Vergi iadesi tarih oluyor

Ankara Serbest Muhasebeci Malî Müşavirler Odası (ASMMMO) Başkanı Ali Metin Polat, çalışanlar için de, gelişmiş ülkelerde olduğu gibi yıllık beyan sist

E-devletle 3 milyar dolar tasarruf

Türkiye, e-devlet konusunda son yıllarda atmaya başladığı hızlı adımların sonuçlarını görmeye başladı. Sosyal güvenliğe yapılan yatırım sayesinde saht


  Otomobiller, yeni yılda ucuzlayacak

Geçiş süreci 1 Ocak 2007’de bitecek olan Motorlu Taşıtlar Sektöründeki Dikey Anlaşmalar ve Uyumlu Eylemlere İlişkin Grup Muafiyeti Tebliğinin, araç fiyatlarında yüzde 10, yedek parça ve servis hizmetlerinde ise yüzde 30 düşüş sağlayacağı bildirildi.


  Emekli çalışanın maaşı kesilecek

1 Ocak 2007 tarihinden itibaren uygulamaya girecek, emekli esnaf ve sanatkârlar, şirket ortakları ile çalışan emeklilerin, her ay asgari ücretin en az yüzde 33,5’i kadar destek primi ödemesi uygulamasına karşı tepki geldi.


  Hyundai’den ‘dev kampanya’

Hyundai, başlattığı ‘Dev Aralık Kampanyası’nda, binek otomobilleri ve hafif ticarî araçları için faizsiz kredi ile 3.000 YTL’ye varan yakıt desteği sağlıyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004