Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Galatasaray galibiyetle bitirdi

Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk 5 maçında tek puanı olan G.Saray, bu sezon Avrupa'ya veda maçında eksik kadroyla oynayan Liverpool'u 3-2 mağlup etti.


Volkan güven vermiyor

Bir internet sitesinde yapılan anket futbolseverlerin Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel'e güvenmediğini ortaya koydu. Sitede, 'Fenerbahçe k

Fatih: Türkiye'ye 4 yıl dönmem

Rusya'nın Zenit Saint Petersburg takımında forma giyen milli oyuncu Fatih Tekke, Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini söyledi.


  Yusuf: Alex gibi oynasaydım heykelim dikilirdi

Denizlispor kaptanı Yusuf Şimşek, "Fenerbahçe'de oynadığım dönemde Alex gibi serbest oynatılsaydım, Kadıköy'e heykelim dikilirdi" dedi. Denizli'de bir yerel televizyonda yayınlanan programa katılan Denizlispor'un kaptanı Yusuf Şimşek, ilginç açıklamalarda bulundu.


  Potada G.Saray'a 2 maç ceza geldi

Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, Beko Basketbol Ligi takımlarından Galatasaray Cafe Crown'a 2 maç seyircisiz oynama ve 3 bin YTL para cezası verdi.


  Blatter: 6 yerli 5 yabancı oynasın

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Başkanı Sepp Blatter, takımlarda 6 yerli, 5 yabancı oynatılmasına izin verilmesini istedi. Blatter, "Bu şekilde taraftarlar takıma daha yakın hissedecek. Ayrıca yetenekli oyunculara da daha fazla dakika alabilecek. " şeklinde konuştu.


  F.Bahçe potada CSKA'yı ağırlıyor

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, ULEB Erkekler Avrupa Ligi (C) Grubu'ndaki 7. maçında bugün İstanbul'da Rusya'nın CSKA Moskova takımıyla karşılaşacak.


  Alkolik Ortega futbolu bıraktı

Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Arjantinlilerin ünlü futbolcusu Ariel Ortega alkol bağımlığı ve tedavi nedeniyle futbolu bıraktı.


  Daum'lu Köln kötü başladı

Almanya 2. Futbol Ligi takımlarından FC Köln ile anlaşan Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Christoph Daum, takımının başında çıktığı ilk maçında Duisburg'a 3-1 yenildi.


  Biyediç erken gönderildi



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004