Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Meyve-sebze zamları kapıda

İhracatın artması, Kurban Bayramı ve yılbaşı tatilinin yaklaşması nedeniyle, üretim yerinde sebze ve meyve fiyatlarının artabileceği bildirildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Halinden aldığı bilgiye göre, son haftalarda Rusya ve AB ülkelerine domates ve salatalık ihracatının başlaması fiyatlara da yansıdı.


Bu yıl külçe altına yatırım yapan kazandı

Bu yılın Kasım ayı ve yıllıkta finansal yatırım araçları arasında en yüksek reel getiriyi ‘’külçe altın’’ sağladı. Külçe altın Kasım ayında, üretici f

Ambalaj Endüstrisi Fuarı kapılarını açıyor

İstanbul Ambalaj Endüstrisi Fuarı, 13-17 Aralık tarihleri arasında Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek.


  Damperli kamyon satışları arttı

İnşaat sektöründe son yıllarda görülen canlanma, kamyon satışlarını da artırdı. Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) verilerine göre, bu yıl Ocak-Kasım arasındaki 11 ayda 27 bin 42 adedi yerli, 9 bin 669 adedi ithal olmak üzere toplam 36 bin 711 adet kamyon satıldı.


  Cari açıkta tehlikeli yükselme

Merkez Bankası, geçen yılın Ekim ayında 896 milyon dolar olan cari açığın, bu yıl aynı ayda yüzde 176,3 artışla 2 milyar 476 milyon dolar olduğunu açıkladı.


  Tombul: 2007 bütçesi IMF direktifleriyle hazırlandı

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Genel Başkanı İsmail Hakkı Tombul, ‘’IMF direktifleriyle hazırlanan 2007 bütçesi, faiz ödemelerine verdiği öncelik ve kamu harcamalarını aşağı çekmek amacıyla önceki bütçelerin bir kopyasıdır’’ dedi.


  Yerli mal ve hizmet üretimi geriledi

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız, tüketicinin yüksek oranda ithal mal ve hizmetleri tercih etmesiyle yerli mal ve hizmet üretiminin gerilediğini belirterek, ‘’İthal mal tercih edilmesi sonucunda vatandaşımız işsiz, aşsız kalmakta ülke ise borçlanmaktadır’’ dedi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004