Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Vatikan: Papa’nın ziyareti diyalog yolunu açtı

Vatikan Sözcüsü Federico Lombardi, Papa 16. Benediktus’un geçen ay Türkiye’ye yaptığı ziyarette Türkiye’nin doğu ile batı arasında gerçek bir köprü olduğunu yakından gözlemlediklerini belirtti.


Bildirme görevi

Çocuk Koruma Kanununa Göre Verilen Koruyucu ve Destekleyici Tedbir Kararlarının Uygulanması Hakkında Yönetmelik, Resmî Gazete’de yayınlandı. Yönetmeli

Ağar: AKP, kendisini iktidara taşıyanları terk etti

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, “Bu iktidar kendi dayanağını iç ve dış odakların gölgesinde aramayı tercih etmiştir. Esnaf yerine büyük mağazaları, KOB


  2007’de Kıbrıs konusu hareketlenecek

Yunanistan Dışişleri Bakanı Dora Bakoyanni, 2007 yılında “Kıbrıs konusunda BM ve AB düzeyinde güçlü bir hareketlilik olacağını” ifade ederek, “Her halükarda Kıbrıs konusunun yeni bir yörüngeye girmesi bekleniyor” dedi.


  Gül: Ermeni iddialarıyla mücadele, topyekûn çaba gerektirir

Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, Ermeni iddialarıyla mücadelenin, devletin kurum ve kuruluşları ve sivil toplum örgütlerinin işbirliği içinde topyekûn bir çaba gerektirdiğini belirtti.


  Dünyanın hoşgörü ve sevgiye ihtiyacı var

Merkezi Samsun’da bulunan Hoşgörü ve Sevgi Ocağı Derneği (HOŞSEV) Genel Başkanı Prof. Dr. Kurtman Ersanlı, doyumsuzluk, tatminsizlik ve açgözlülüğün had safhaya ulaştığını, dünyanın hoşgörü ve sevgiye ihtiyacı olduğunu belirtti.


  Sosyal güvenlikte gecikme zarar verir

Uluslararası yatırım bankası Morgan Stanley, sosyal güvenlik reformunun yürürlüğe girmesindeki gecikmenin, orta vadede ekonomik büyümeyi olumsuz etkileyerek, sosyo ekonomik şartları kötüleştirebileceği uyarısında bulundu.


  Okur tepkisinden büyük ceza olmaz

Karikatürist Salih Memecan, Yeni Asya’nın sorularını cevaplandırdı. Karikatüre dâvâ açılmaması gerektiğini belirten Memecan, “Zaten okuyucu tepkisinden daha büyük bir ceza olamaz. Karikatüre ceza vermeye başlayınca, onun sınırını çizemezsin” dedi.


  Bütçe maratonu bitiyor

Meclis, 2006 yılının son haftasına yoğun gündemle giriyor. Kasım ayı başında başlayan bütçe maratonu sona eriyor. TBMM Genel Kurulunda, bütçe üzerindeki son konuşmalar yarın yapılacak.


  Türkiye'nin ilk askerî amaçlı uydusunda ihale yarışı

Türkiye’nin ilk askerî amaçlı uydu ihalesinde yarış başladı. Savunma Sanayii Müsteşarlığı tarafından bu yıl içinde uluslar arası ihaleye çıkılan Göktürk projesi ihalesine ilişkin teklifler, hafta içinde alındı.


  Kutan: Milletten korkmayın

Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan, ‘’Değiştirin Anayasa’yı, Cumhurbaşkanını halk seçsin. Niye korkuyorsunuz milletten?’’ dedi.


  Türkiye şehitlerine yürüdü

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Bülent Arınç, Sarıkamış harekâtında şehit düşen 90 bin asker anısına ‘’Türkiye şehitlerine yürüyor’’ adı altında Soğanlı Dağı’nda düzenlenen yürüşe katıldı.


  Hollywood’a Osmanlı çarığı

Kahramanmaraşlı Dedem Osmanlı Çarıkları Firması, gösterimde olan Eragon filminde giyilen çarık ve kostümleri üretti.


  Doğu’da Sibirya soğukları

Doğu Anadolu Bölgesi’nde gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 24 dereceyle Erzurum’da yaşandı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004