Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Caner'in büyük başarısı

Rusya'nın en zengin kulübü CSKA Moskova takımı ile bu hafta sözleşme imzalayacak olan Vestel Manisa'nın 18 yaşındaki futbolcusu Caner Erkin Türkiye'nin gururu oldu.. F.Bahçe'nin altyapısından geri çevrilen, kapı kapı dolaştıktan sonra Vestel Manisa'da kendini gösterme imkanını bulan Caner, 17 Yaş Milli Takımında oynadığı başarılı futboluyla yıldızı parladı..


Brezilya basını: Alex F.Bahçe'yi bırakıyor

Fenerbahçe'nin, Brezilyalı oyuncusu Alex de Souza, ülkesi Brezilya'da basına yaptığı açıklamalarda takımdan ayrılabileceğinin sinyalini verdi. Sarı la

Özak: Siyasetçi futbola müdahale etmemeli

Bayındırlık ve İskan Bakanı, Trabzonspor Kulübü eski Başkanı Faruk Nafiz Özak, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) olağanüstü genel kurula götürülmes


  Demirören: Tigana özür dileyecek

Beşiktaş'ta başkan Yıldırım Demirören'in Tigana'nın durumunu görüşmek için yönetim kurulunu topladığı ortaya çıktı. Toplantıda Tigana'nın dönüşünde "özür dilemesi" görüş birliğine varıldığı belirtiliyor.


  Trabzonspor Antalya'da

Trabzonspor, ikinci yarı hazırlıkları için Antalya'ya gitti. Türk Hava Yolları'na ait tarifeli uçakla İstanbul'a hareket eden BordoMavili takım, buradan aktarmalı uçakla 13 günlük kamp için Antalya'ya geçti.


  Menajerliğe Necmi Perekli getirildi

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu, kulüpte profesyonel futbol şubesi menajerliği görevine, Necmi Perekli'nin getirilmesini kararlaştırdı.


  Mehmet'in 3'lüğü işi bitirdi

NBA'deki temsilcimiz Mehmet Okur, Memphis Grizzlies karşısında 100-97 galip geldikleri maçta bitime 36 saniye kala attığı üçlükle takımına önemli bir galibiyet kazandırdı.


  Abramovich: Para saçma dönemi bitti

Chelsea'yi 2003'te satın aldıktan sonra heryıl yaklaşık 200 milyon euro harcayan Roman Abramovich, artık transfer için çok para harcamayacağını açıkladı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004