Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş taraftarı

Son haftalarda Beşiktaşlı futbolcuların yaptıkları, gerek kamuoyu gerekse Beşiktaş taraftarları tarafından korkuyla izleniyor. Bu korkunun sebebi kaybetmiş oldukları güvenlerini kazanamıyor olmaları ve bunun sonucunda çok rahat kazanacakları maçları kazanamamaları. Bu durum taraftarın da futbolculara karşı olan güvenini sarsmakta. Burada asıl soru taraftarın ne kadar dayanacağı. Çünkü UEFA'ya havlu atıldı ve Süper Ligde liderin sekiz puan gerisinde kalındı. Ama bu kararlılıkla ne kadar devam edebilirler açıkcası kendileri de bilmiyor.

Madalyonun diğer yüzünü çevirelim: Beşiktaş taraftarı. Şunu samimiyetle söyleyebiliriz ki: Galatasaray ya da Fenerbahçe kulüpleri bu taraftara sahip olsaydı şu an açık ara fark atmıştı. Niye Beşiktaşlı futbolcular böyle bır nimetten faydalanamıyor? Bahaneleri şu: Heyecanlanıyoruz. Bu taraftar sizlerin elini ayağını birbirine dolamak için değil, size destek olmak için 90 dakika boyunca gırtlaklağını patlatıyor. Lütfen kendinize çeki düzen verin.

Diğer konumuz ise Ricordinho. Futbolu severek oynuyor, ne kadar topu ayağına yapıştırsa bile tam vaktinde çıkarmayı biliyor. Takım oyununun yanına şahsi becerilerini de katabiliyor. Taraftarın en sevdiği oyuncuların basında gelmesinin sebebi de budur.

Yahya ÖNER

30.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  FENER'İ PİŞMAN ETMEM

  Denizli: Beşiktaş haberleri asılsız

  Szymkowiak Trabzon'a dönmüyor

  Şota: F.Bahçe'yi UEFA'da eleriz

  Kia Motors 9 NBA takımına sponsor

  Mehmet Okur'un 10 sayısı yetmedi

  Skandal! FIFA, Cannavaro'nun ödülünü Zidane'a veriyor

  Beşiktaş taraftarı


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004