Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Doğu’da köy yolları kapandı

Kar yağışı sebebiyle bazı bölgelerde köy ve beldelerle ulaşım sağlanamıyor. Doğu Anadolu Bölgesi’nde zaman zaman etkisini artıran kar yağışı yüzünden Bingöl’de 263, Muş’ta 170, Iğdır’da 9 ve Erzurum’da ise 44 köy yolunda ulaşım kapandı.


Bedük: Uydurma anketlere sığınmayın

DYP Genel Başkan Yardımcısı Saffet Arıkan Bedük, açıklanan bazı anket sonuçlarını eleştirerek, “Sandıktan korkanlar, uydurma anketlerin arkasına sakla

2006’da hedeflere ulaşılamadı

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, 2006 yılındaki hedeflere tüm çalışmalara rağmen ulaşamadıklarını belirterek, “Sektör temsilcilerinin görüş ve öner


  Gurbetçinin AB’ye katkısı 80,7 milyar euro

Avrupalı Türklerin Avrupa Birliği (AB) Gayri Safi Yurtiçin Hasılasına (GSYİH) katkıları 80,7 milyar euro. Bu rakam 8 AB ülkesinin GSYİH´larından daha yüksek.


  Vatandaş ‘biraz’ sıkıntı çekecek

Gebze - Haydarpaşa ve Sirkeci -Halkalı arasında yapılan tren seferlerinin geçici olarak durdurulmasının 2008 yılının ilk yarısına kaldığını bildirildi.


  Bakan Şener: Bağımsızlık ekonomi ile taçlandırılmalı

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, ‘’Bağımsızlık mücadeleleri, ekonomik bağımsızlıkla taçlandırılmazsa, kalıcı olmaz’’ dedi.


  Hacda vefat eden Türk sayısı 71'e ulaştı

Kutsal topraklarda hayatını kaybeden Türk hacı sayısı 71’e ulaştı.


  3 büyükelçi merkeze çekildi

Dışişleri Bakanlığında görev değişikliğini öngören kararlar, Resmi Gazete’nin dünkü sayısında yayımlandı.


  Hakkı Yavuztürk’ü duâlarla uğurladık

Uzun yıllar Risale-i Nur hizmetinde bulunan, Bediüzzaman Said Nursî’yi İstanbul’da ziyaret eden, son şahitlerden Hakkı Yavuztürk, ebedî yolculuğuna uğurlandı.


  Bulgaristan'dan yeni vize yok

Bulgaristan’ın, AB’ye tam üye olması sebebiyle 1 Ocak 2007 tarihi itibariyle sınır kapılarında transit vize itası uygulamasına AB’nin vize müktesebatı gereğince son verdiği ve bu vizeleri dış temsilciliklerinden alma şartı getirdiği bildirildi.


  20 bin atama öğretmen açığını kapatmaz

Bağımsız Eğitimciler Sendikası Genel Başkanı Gürkan Avcı, öğretmen açığının 20 bin atamayla kapatılamayacağını belirtti.


  Çocuklarınıza zaman ayırın

Emniyet Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan uyuşturucuyla ilgili yazıda, ailelere “Çocuklarınızın meseleleriyle yakında ilgilenip, onlara yeterli zaman ayırın, şefkat ve merhamet gösterin” tavsiyesinde bulunuldu.


  Cezaevinde kavga

Çorum’un Sungurlu ilçesi Kapalı Cezaevinde tutuklu ve hükümlüler arasında kavga çıktı, olaylarda 6 mahkum hafif şekilde yaralandı.


  “Dijital Sağlık Kartı” zaman kaybını önledi

Kocaeli Gölcük Devlet Hastahanesinde “Dijital Sağlık Kartı’’ uygulamasına başlandığı bildirildi. Gölcük Devlet Hastahanesi Başhekimi Resul Patan, yaptığı açıklamada, sağlık hizmetlerinde bir çok bürokratik işlemi azaltacak Dijital Sağlık Kartı uygulamasına geçtiklerini söyledi.


  Kalp hastalarına kırmızı et uyarısı

Halk Sağlığı ve İç Hastalıkları Uzmanı Dr. M. Emin Dinççağ, Kurban Bayramı dolayısıyla kırmızı et tüketiminde önemli artış olduğuna dikkat çekerek, özellikle kroner kalp hastası ve yüksek tansiyonu olanların dikkatli olması gerektiğini belirtti.


  Sağlıksız diyet saçları döküyor

Kayseri Erciyes Üniversitesi Dermatoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Ümit Uşal, bilinçsiz ve sağlıksız diyetlerle sigara içen kadınlarda saç dökülmelerinin daha fazla olduğunu açıkladı. Aynı zamanda sigaranın ciltlerde de kırışıklıklara sebep olduğunu belirtti.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004