Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Bush’a askerleri çek çağrısı

Demokrat Parti’nin Senato çoğunluk lideri Harry Reid ile Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, Bush’a yazdıkları mektupta, Irak’a ek asker göndermekten ziyade, gelecek 6 ay içinde bu ülkedeki Amerikan güçlerinin aşamalı olarak çekilmeye başlanması çağrısında bulundu.


Türkmenler büyük risk altında

ABD siyasetinin önemli isimlerinden Cumhuriyetçi senatör John McCain, Irak’ta işlevini yerine getiren bir hükümetin bulunmaması durumunda Türkmenlerin

Bağdat’ta Amerikan baskılar sürüyor

Irak’ın başşehri Bağdat’ta Amerikan askerlerinin bomba uzmanlarını yakalamak için düzenlediği baskınlarında 4 kişi öldü. Amerikan ordusundan yapılan a


  ABD, bir imamı sınır dışı etti

ABD’de, terörist örgüt listesine alınan İslâmî Cihad ile ilişkileri hakkında yalan söylediği için suçlu bulunan bir imam, sınır dışı edilerek Batı Şeria’ya gönderildi.


  Keşmir’de toprak kayması: 15 ölü

Pakistan’ın Keşmir eyaletinde şiddetli yağışların yol açtığı toprak kaymasında çamur kütlesi yolcu dolu kamyoneti yuttu.


  İngiliz ordusunda asker sayısı azaldı

Sınır ötesi operasyonlar sebebiyle mevcudu azalan İngiliz ordusunda asker sayısını artırmak için çeşitli tedbirler alınıyor. Bu çerçevede, orduya katılım için getirilen ve 26 olan üst yaş sınırı 33’e yükseltildi.


   Talat: Niye istifa edeyim ki, beni halk seçti

KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Lokmacı’daki köprünün kaldırılması konusunda askerî makamlarla görüş ayrılığına düştüğü ve istifanın eşiğinde olduğu haberlerini yalanladı. Talat, “Niye istifa edeyim ki? Beni Kıbrıs Türk halkı seçti. Eğer bir makamla anlaşmazlığa düşersem, bunu çözmenin yolu istifa değildir. İstifa, zayıflık belirtisi olur” diye konuştu.


  Almanya izolasyonlara karşı

Almanya’nın Avrupa Konularından Sorumlu Dışişleri Bakan Yardımcısı Gunther Glozer, Kıbrıslı Türklere uygulanan ambargoların son bulması gerektiğini söyledi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004