Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Hububat üreticisi zorda

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Konya’nın Meram Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hepokur, Konya’nın yeterli yağış almaması nedeniyle hububat üreticilerinin zor durumda olduğunu belirterek, ‘’Hem kuraklık hem de hububat ekim alanlarının daralması sebebiyle Türkiye, başka ülkelere muhtaç duruma gelebilir’’ dedi.


Tüzmen: İthalatın sahibi benim

Devlet Bakanı Kürşad Türzmen ‘’İthalatın sahibi benim. Ne kadar ithalat yapılıyorsa hepsi benim. Sonuçta ihracatın sorumlusu bensem, ithalatın sorumlu

Memur emekli maaşları arttı

Memur emekli aylıkları, bu ay yüzde 5,2 ile yüzde 6,3 arasında artacak. Kamuda sözleşmeli olarak çalışanların tavan ücretlerine de yüzde 5,1 ile yüzde


  Narenciye tüketimine e-postalı destek çağrısı

Erdemli Taraftarlar Platformu, Limon Dostları Kulübü ve C-Grup Türkiye Sözcüsü Cevdet Ünüvar, gönderdiği e-postalarla, siyaset, sağlık, sanat ve spor dünyasının tanınmış simalarına ‘’Narenciye tüketimine destek çağrısı’’nda bulundu.


  Karşılıksız çek sayısı arttı

Merkez Bankası tarafından bankalara duyurulan toplam karşılıksız çek sayısı geçen yıl, önceki yıla göre yüzde 13,7 oranında artarak 1 milyon 144 bin 740 adete çıktı. Merkez Bankası verilerine göre, karşılıksız çek sayısı 2005 yılı sonu itibarıyla 1 milyon 6 bin 557 adet idi.


  MUSİAD ödülleri sahiplerini buldu

Türk ekonomi medyasının “Oscar Ödülleri” olarak nitelendirilen Ekonomi Basını Başarı (EBB) Ödülleri yedinci kez bir törenle sahiplerini buldu.


  Gaziantep’te tekstil sektörü kan ağlıyor

Gaziantep’te, tekstil sektörünün bitme noktasına geldiği belirtildi. Genel-İş Sendikası Gaziantep Şubesi Başkanı Muzaffer Subaşı, Gaziantep’in dört tarafının teşvik kapsamına alınan illerle çevrildiğini ve bundan dolayı şehrin can damarı olan tekstil sektörünün bitme noktasına geldiğini söyledi.


  Hazinede iç borç ödeme haftası

Hazine, gelecek hafta, toplam 5 milyar 125 milyon YTL iç borç ödemesi gerçekleştirecek.


  Giyim eşyası alırken dikkat!

Mağazaların indirim sezonuna başladığı bu günlerde tüketicilerin, gereksiz giyim alış verişinden kaçınmaları için öncelikle gardıroplarını kontrol ederek ihtiyaçlarını belirlemeleri, moda ürünleri değil, her zaman kullanabilecekleri, kombinasyon yapabilecekleri kumaş ve renkleri tercih etmeleri istendi.


  Telekom’dan borçlu müşterilere kolaylık

Türk Telekom yeni yıla borçlu müşterilerine yeni müjdelerle ve ödeme kolaylıkları sağlayarak girdi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004