Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

HRW: Özgürlüklerde gerileme var

İnsan Hakları Örgütü (HRW) yayınladığı yıllık raporda, Türkiye’deki ifade ve din özgürlüğü alanında gerilemenin olduğu uyarısında bulundu. Raporda, Türkiye’de ifade özgürlüğünün halen bir sorun olarak devam ettiği, başörtüsü yasağının da devlet kurumlarının ötesinde çok daha yaygın şekilde uygulandığına dikkat çekildi.


Gül: PKK konusunda bilgi paylaşıyoruz

Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, Irak’ın kuzeyinde bulunan PKK/Kongra-Gel terör örgütü mensuplarına ilişkin bilgileri içeren list

Türkiye, AB için ek değer

İspanya hükümetinin AB ile ilişkilerden sorumlu Devlet Sekreteri Alberto Navarro, “Türkiye, Avrupa için ek bir değerdir” dedi.


  Doğu'da kutup soğukları sürüyor

Doğu Anadolu Bölgesi’nde aşırı soğuklar hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Bölgede en soğuk gece, sıfırın altında 30 dereceyle Erzurum’da yaşandı.


  Meteoroloji'den fırtına uyarısı

Ege’de ve Orta Karadeniz’de fırtına bekleniyor.


  Kürtçe internet sayfasına inceleme

İçişleri Bakanlığı müfettişleri, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin internetteki sayfasında yapılan Kürtçe yayın dolayısıyla Başkan Osman Baydemir’in yazılı ifadesini aldı.


  Terörü kim bitirecek?

Başkent Araştırma tarafından ‘Türk Halkının Teröre ve PKK’ya Bakışı’ konulu bir araştırma yapıldı. Araştırma, 28 ilde 3 bin 217 kişi ile yüzyüze görüşülerek gerçekleştirildi.


  İçmeli: Halkımız baskılara prim vermiyor

DYP İstanbul İl Başkanı Faik İçmeli, halkın baskılara prim vermediğini belirterek, “Bunun örneklerini demokrasi tarihimizde defalarca gördük” dedi.


  DSÖ’den kuş gribi uyarısı

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), bu kış bütün dünyada yine kuş gribi salgını görüleceği uyarısında bulundu.


  Ercan: Köşk seçimi rejim sorunu haline gelmesin

DYP Genel Başkan Yardımcısı Nevzat Ercan, çağdaş dünyanın her türlü değerlendirmeyi akıl ve fayda ekseninde yaparken Türkiye ideoloji ve inatlaşma ekseninde yapıldığını söyledi. Ercan, “Cumhurbaşkanlığı seçimini rejim sorunu haline getirecek çabaları doğru bulmuyorum” dedi.


  İstanbul’da ulaşım zirvesi yapıldı

İstanbul’un ulaşım sorununun ele alındığı toplantıların ikincisi, İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın da katılımıyla yapıldı.


  Erdoğan’dan Tuncay Özkan’a dâvâ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, KanalTürk televizyon kanalında yayınlanan “Politika Durağı” adlı programda, “kişilik haklarına saldırıda bulunduğu” iddiasıyla, programı hazırlayan Tuncay Özkan aleyhine 10 bin YTL’lik manevi tazminat davası açtı.


  Oto galerileri mühürlendi

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, “233 galeri verdiği sözde durdu, kalanlar için işlem yapıyoruz” dedi. Fatih Belediyesi, ilçede geçici ruhsatla çalışan 132 oto galerisini mühürledi.


  Problemleri birlikte aşalım

Bursa’nın İznik İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Öztürkçü okul müdürleri ve okul aile birliği başkanlarınında katılımıyla gerçekleşen toplantıda “Eğitimdeki problemleri birlikte aşalım” dedi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004