Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

M. Akif İnan dostlarıyla anıldı

Şair-yazar Mehmet Akif İnan, ölümünün 7. yıldönümünde Memur-Sen tarafından düzenlenen “M. Akif İnan’ı Anma ve Akif İnan’a Sendikacılık Hareketinde Destek Verenlere Şükran Plaketi Sunma Programı”yla anıldı.



Yeni Asya Neşriyat Ankara Şubesi kitap satışına başladı

Yeni Asya Neşriyat Ankara Şubesi kitap satışına başladı. Başta Risâle-i Nur’un kronolojik bilgiler, sözlük, Arapça ve Farsça metin tercümeleri, şahıs ve yer bilgileri ile indeksi, âyet ve hadis indeksi, te’lif tarihleri şeklinde yeni tanzim edilmiş nüshası olmak üzere bütün yayınların satıldığı şubede, sesli yayınlar da okuyuculara sunuluyor.



“Isfahan Kültür Haftası” başladı

İslâm Tarih, San’at ve Kültür Araştırma Merkezi (IRCICA) ile İran Kültür Bakanlığınca İstanbul’da düzenlenen “Isfahan Kültür Haftası” başladı.



Rokertmen sergi

Geçtiğimiz Aralık ayı sonlarında açılmasına rağmen, aradan geçen iki haftalık süre zarfında 40 bin kişinin ziyaret ettiği İstanbul sergisi, ziyaretçi rekoru kırıyor.



Müzeler şehri Edirne

Edirne Valisi Nusret Miroğlu, Edirne’nin Türk turizmine katkısının “kültür turizmi” ile olacağını belirterek, “Edirne’yi müzeler şehri yapmak için çalışıyoruz” dedi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004