Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

GAP, Avrupa’yı doyuracak

Yapılacak tarımsal yatırımlarla GAP bölgesinin Avrupalıları doyuracak büyüklüğe ulaşılması hedefleniyor. STK Platformu Genel Başkanı, işadamı Hasan Ekşi, tarım-gıda alanında kamuözel sektör ve STK işbirliğiyle, uluslararası organizasyonlarla GAP bölgesinin organik tarım uygulanacak geniş ve bakir alanlarının değerlendirilmesini sağlayacaklarını bildirdi.


Rekabet cezaları arttı

Rekabetin Korunması Hakkındaki Kanun’da düzenlenen idari para cezaları, yüzde 7,8’lik yeniden değerleme oranında artırıldı.

Turizme 40 bin yeni yatak

Turizm sektöründe gelişmesini sürdüren Türkiye, 2007 yılında 2’si KKTC’de olmak üzere 59 yeni konaklama tesisi kazanacak.


  Hazine, 573,4 milyon dolar borç ödeyecek

Hazine, gelecek hafta 573,4 milyon dolar genel bütçe ve hazine garantili dış borç servisi yapacak. Hazine haftanın en büyük dış borç geri ödemesini 185,7 milyon dolar ile 19 Ocak Cuma gününde yerine getirecek.


  Sıcak hava, ucuz petrol

Londra ve New York piyasalarında ham petrolün varil fiyatı 2005 yılı Mayıs ayından bu yana ilk kez 52 doların altına indi.


  Ülker Ak Gıda’ya plaket

Ülker Ak Gıda, Merkezi Süt Sağım ve Soğutma Tesisi’ne verdiği destekten dolayı Tarım ve Köy İşleri Bakanı Mehdi Eker’den teşekkür plaketi aldı.


  KIA, hedeflerine ulaştı

Kia 2006 yılında % 13,9 oranında daralan pazara rağmen pazar payını %2,4’ten, % 2,5’e çıkardı.


  Volkswagen rekor kırdı

Volkswagen Ticari Araç’ın dünya çapındaki satışları 2006 yılında % 10 oranında artarak 441.713’e ulaştı. Almanya’da 123.032 adetlik satış gerçekleştiren Volkswagen Ticari Araç yeni bir rekora da imza attı.


  HepsiBir tarifesi ilgi gördü

GSM operatörü Avea’nın, abonelerinin ihtiyaçlarına uygun olarak sunduğu hizmetlerinden Faturalı HepsiBir Tarifesi satışları hızla artıyor



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004