Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Bolu Tüneli gönül yolu

Yapımı 14 yılda tamamlanan Bolu Dağı Tünelinin açılışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve İtalya Başbakanı Romano Prodi tarafından gerçekleştirildi. Erdoğan, “Bu tüneli İstanbul’dan Roma’ya uzanan siyasî, ekonomik ve kültürel dostluğun sembolü olarak görmeliyiz. Ben kendi adıma bu yolu Akdeniz’in iki medeniyeti arasında bir gönül yolu olarak görüyorum” diye konuştu.


On binler uğurladı...

Hrant Dink için yapılan cenaze törenine, Türkiye’nin her yerinden ve toplumun her kesiminden on binlerce kişi katılırken, Ermenistan, diaspora ve çok

Mutafyan: Gerçek diyalog hepimizi mutlu eder

Ermeni Patriği Mesrob Mutafyan “Ne mistik bir olgudur ki kendi cenaze merasimi Türkiye ve Ermenistan yetkililerinin bir araya gelmesi için vesile oldu


  Medya şiddeti teşvik ediyor

Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Klinik Şefi Doç. Dr. Gonca Yılmaz, son zamanlarda medyada artan şiddet içerikli haber, reklam ve filmlerin çocuk ve gençlerdeki saldırgan davranışları arttırdığını ifade etti.


  Çüngüş’te çığ düştü: 1 ölü

Diyarbakır’ın Çüngüş ilçesinde çığ düşmesi sonucu 1 kişi öldü.


  Bakan Akdağ: İşsiz gençleri sağlık çalışanı olarak yetiştirelim

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Türkiye’deki işsiz gençlerin sağlık çalışanı olarak yetiştirilmesi, yabancı dil öğretilmesi halinde, Körfez ülkelerinde on binlerce gence iş bulunabileceğini söyledi.


  Siyasî Partiler ve Seçim Kanunu değişsin

Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BUSİAD) tarafından yaptırılan, ‘’2007 Yılı Siyasi ve Sosyoekonomik Beklentiler Anketi’’nde katılımcıların yüzde 70’i, genel seçimler öncesinde Siyasi Partiler ve Seçim Kanununun değişmesini isterken, yüzde 67’si de cumhurbaşkanlığı seçiminin mevcut meclis tarafından yapılmaması yönünde görüş bildirdi.


  İl emniyet müdürleri biraraya geliyor

İl Emniyet Müdürleri, 2006 yılını değerlendirmek, 2007 bütçesi ile güvenlik konseptini görüşmek üzere bugün biraraya gelecek.


  BAV dâvâsına beraat kararı

Adnan Oktar’ın fahri başkanı olduğu Bilim Araştırma Vakfı mensuplarının yargılandığı dâvâda, 7 yılı geçen yargı sürecinin sonunda, İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından beraat kararı verildi.


  Silâh satışları azaldı

Kocaeli’de, bir ay önce başlatılan “Silâhlı Sevince Hayır” kampanyası vatandaşları sevindirdi. Av bayii işletmecileri ise satışların azalmasından şikâyetçi.


  Pakistanla kültür köprüsü kuruldu

Gönüllü Eğitimciler Derneği, Pakistan’da depremde ailesini kaybetmiş ve yetim kalmış 5 lise mezunu öğrenciyi Ankara’ya getirdi.


  Yağışlı hava geliyor

Yağışlı sistemin, 26 Ocak Cuma gününden itibaren batı bölgelerinden başlayarak Türkiye’yi etkisi altına alacağı bildirildi.


  Her bin bebekten biri tek böbrekli dünyaya geliyor

Ege Üniversitesi (EÜ) Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı Çocuk Ürolojisi Bilim Dalı Başkanı Ulman, her bin bebekten birinin tek böbrekli olarak dünyaya geldiğini belirterek, bu durumun bebek anne karnındayken ultrason incelemesiyle tesbit edilebileceğini söyledi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004