Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Nejad tahrikçinin teki

İran’da muhalif din adamlarından “Büyük Ayetullah” Ali Muntazıri, Devlet Başkanı Mahmud Ahmedijad’ın iç ve dış politikasını üstü kapalı dille eleştirdi. Devrim lideri Humeyni’nin eski sağ kolu Muntazıri, “Amerika’ya ölüm, diyoruz, ama ABD geniş imkânlara sahip bir güç. İzlediği politika kendi çıkarlarına da hizmet etmiyor. Vietnam gibi, Irak’ta da başarısız oldu” dedi.


Nejad: ABD ve İsrail yok olmak üzere

İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, ABD ve İsrail’in Orta Doğu’daki varlığının yok olmak üzere olduğunu söyledi.

Karsız kış Allah’ın cezası

Moskova Patrikhanesi Basın Sekreteri Mihail Dudko kilisenin kar için duâ eden yeni bir birim kurduğunu belirterek, “Karsız bir kış Tanrı’nın inananla


  ABD’den ‘İran’a uyarı: Basra Körfez’inden uzak dur

ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Nicholas Burns, ikinci bir Amerikan uçak gemisinin Basra Körfezine gönderilmesinin “İran’a, bölgeyi hakimiyetine alma çabalarından vazgeçmesi için bir çeşit uyarı” olduğunu söyledi.


  Lübnan grevinde kan çıktı

Lübnan’ın kuzeyinde, genel grev çağrısı yapan muhalefet ile hükümet yanlıları arasında çıkan çatışmada, hükümet yanlısı bir kişinin öldüğü bildirildi.


  Etiyopya askerleri Somali’den çekiliyor

Somali’nin geçici hükümetine İslami militanlarla mücadelesinde yardımcı olan Etiyopya askerlerinin başşehir Mogadişu’dan ayrılmaya başladığı bildirildi.


  Kurnaz skandalı Almanya’yı çalkalıyor

Guantanamo üssünde yaklaşık 4,5 yıl tutulduktan sonra serbest bırakılan Murat Kurnaz’ın neden daha önce serbest bırakılmadığını araştırmakla görevli komisyonun üyelerinden Sol Parti Milletvekili Wolfgang Neskovic’in bürosunda bazı teknik cihazların bulunduğu bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004