Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Hasan Şaş: İyi değilim

Galatasaray'ın milli futbolcusu Hasan Şaş, "Geçen seneye göre tabi ki iyi değilim. Ama takım da genel olarak geçen yılki performansın gerisinde. Bu durum, oyunculara da yansıyor" dedi. Şaş, ligdeki bazı hakemlerin futbolu bilmediğini ileri sürdü.

Galatasaray'ın milli futbolcusu Hasan Şaş, Turkcell Süper Lig'de görev yapan hakemlerin Avrupa liglerindeki karşılaşmaları izlemeleri gerektiğini söyledi.10 yenildikleri Gaziantepspor karşılaşması sonrasında Galatasaray TV'ye konuşan Hasan Şaş, "Bu puan kaybı bizim için iyi olmadı. Ama toparlanıp şampiyonluğa ulaşacak güçteyiz. Zorlu bir dönemece giriyoruz. Denizli, Erciyes, Beşiktaş ve Trabzonspor'la oynayacağız. Şampiyonluğu sonuna kadar kovalamak için bu maçlardan üç puan almamız gerekiyor." şeklinde konuştu. DEPLASMAN FOBİSİ

Milli futbolcu, Galatasaray'da deplasman fobisi gibi bir durumun söz konusu olmadığını, önemli olanın ilk golü bulmaları olduğunu ifade etti. İlk golü bulduklarında farka gittiklerini vurgulayan Hasan, bazı maçlarda beklenen performansı sergileyememeleriyle ilgili olarak da, "Rakipler bizle karşılaşırken çok fazla önlem alıyor. Neredeyse 4 ön liberoyla oynuyorlar. Biz de onlarla mücadele etmeye çalışırken bu sefer kendi oyunumuzu ortaya koyamıyoruz." dedi.

AVRUPA'YI İZLESİNLER

Gaziantep maçında penaltı olduğu konusunda spor yorumcularının hemfikir olduğu pozisyonuyla ilgili olarak Hasan Şaş, "Maçın hakemi penaltıyı görür, görmez. O önemli değil. Ama hakemin futbolu bilmediğini gözlemledim. Sadece penaltı pozisyonundan bahsetmiyorum. Avrupa'da birçok maç izliyoruz. Omuz omuza mücadelelerde kazanılan toplara bizdeki kadar faul verilmiyor. Hakemlerimiz biraz Avrupa liglerini seyretmeli" şeklinde konuştu.

HEP ELEŞTİRİLİYORUM

Geçen yıla kıyasla performansında düşüş olduğu yönündeki eleştirilerle ilgili olarak Hasan Şaş, "Geçen seneye göre tabi ki iyi değilim. Ama takım da genel olarak geçen yılki performansın gerisinde. Bu durum, oyunculara da yansıyor. Kendimi bildim bileli eleştiriliyorum. Bugüne kadar ne bir gazeteye ne de bir televizyona cevap verme ihtiyacı hissettim. Benim işim mücadele etmek" şeklinde konuştu.

20.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fener tarih yazacak

  Trabzon'a Umut doğdu

  Vestel Manisa sezon başını özlüyor

  Hasan Şaş: İyi değilim

  Emre: Kalbimde bir korku yok, çünkü ırkçı değilm

  Şampiyonlar sahaya çıkıyor

  Mehmet'li All-Star şov

  Mehmet: Her yıl oynamak isterim

  Konyaspor gençlere yatırımın meyvesini alıyor

  Palmeiras: Alex'e kapılarımız açık

  Yunanistan maçına Türk seyirci yok

  Fenerbahçe aradakı farkı açıyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004