Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Irak’ta katliâm sürüyor

Türkiye-Irak Dostluk, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aiad Alam Karim, Irak’ta her gün yüzlerce Müslümanın katledildiğini ve bir o kadar kişinin de yaralandığını ifade ederek, ‘’ABD genç, yaşlı, çocuk ayrımı yapmadan katliâmına devam ediyor’’ dedi.


Irak savaşı tarihî felâket

ABD’nin eski Dışişleri Bakanı Madeleine Albright, Irak savaşının, tarihe, Amerikan dış politikasındaki en kötü felâket olarak geçeceğini söyledi. Albr

İngilizlerde Bush tedirginliği

İngiliz hükümeti yetkilileri, ABD Başkanı George Bush’un görev süresi dolmadan İran’a saldırabileceğinden endişe ediyor. The Times gazetesi, hükümete


  ABD’ye soykırım suçlaması

Meksika Senatosu, Irak’ta savaşmayı reddeden Meksikalı kökenli bir Amerikalı askerin yargılanmasını kınayan önergeyi oybirliğiyle kabul ederken, ABD’yi Irak halkına “soykırım” ve “katliâm” yapmakla suçladı.


  Cheney: Çekilmeyi düşünmüyoruz

ABD Başkan Yardımcısı Dick Cheney, Irak’taki son durum konusunda açıklamalarda bulundu. Pasifik turu kapsamında Avustralya’da bulunan Cheney, Irak’taki görev tamamlanmadan ne ABD’nin ne de stratejik ortaklarının ülkeden çekilmeyeceğini bildirdi.


  Prens Harry alarmı

İngiltere tahtının varisi Prens Harry’nin Irak’ta askeri hizmetini yerine getireceğinin açıklanmasının ardından, bu konuda spekülasyonlar devam ediyor.


  Tecavüze 100 yıllık ceza

Irak’ta geçen yıl 14 yaşındaki bir kıza tecavüz edilip ailesiyle birlikte öldürülmesiyle ilgili açılan davada, bir Amerikan askeri 100 yıl hapis cezasına çarptırıldı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004