Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Bediüzzaman ve Mevlânâ çağları kucakladı

“2007 Mevlânâ ve Sevgi Yılı tkinlikleri” çerçevesinde düzenlenen konferansta konuşan araştırmacı-yazar Halil Uslu, en esaslı sevginin peygamber yolu olduğunu söyledi. Muhabbetin kainâtın yaratılış sebebi olduğunu belirten, Halil Uslu, “Muhabbet şu kainâtın bir rabıtasıdır. Hem hayatıdır, hem nurudur. İnsan kainâtın en cami meyvesi olduğu için kainâtı istila edecek bir muhabbet, kalbine derc edilmiştir” şeklinde konuştu



Kekilli: Hayat, insana verilmiş bir ödüldür

Hayatı “insana verilmiş en büyük ödül” diye nitelendirdiklerinde acı gerçeklerle de karşı karşıya kaldıklarını aktaran Murat Kekilli, “Hayat yaşanılıyor yaşanılmasına da, nasıl yaşanılıyor o çıkıyor ortaya” diyor.



Modern Müzik Akademisi öğrencilerini bekliyor

Modern Müzik Akademisi (MMA) eğitim programlarına devam ediyor. Sertifika programı sistemiyle eğitim veren MMA’da 5 Mart – 25 Mayıs 2007 tarihleri arasında Ses Teknolojileri ve Müzik Prodüksiyonu Sertifika Programı başlıyor. Bu sertifika programı ile 12 hafta boyunca, haftada 14 saat olmak üzere toplam 168 saatlik eğitim verilecek.



Mevlânâ yılına özel logo

Kültür ve Turizm Bakanlığı, “Mevlânâ’nın 800. Doğum Yıl Dönümü” faaliyetleri kapsamında kullanılmak üzere logo hazırlattı. Bakanlık yetkilileri, Mevlânâ’nın 800. doğum yıl dönümü logosunun, belli esas ve usuller çerçevesinde kullanılacağını belirterek, logoyu kullananların bu konularda titiz davranması gerektiğini bildirdiler.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004