Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Kira, memurun belini büktü

KESK’e göre Kasım 2002’den Ocak 2007’ye kadar kiralar yüzde 115 artarken, çalışanların ücretlerindeki artış yüzde 59’da kaldı. Ücretin kiraya verilen kısmı yüzde 39’a yükseldi. KESK Araştırma Merkezi (KESK-AR) tarafından yapılan araştırmada, kamu çalışanlarının alım gücünün azalmaya devam ettiği savunuldu.


Bir medeniyet yolculuğu

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı şöyle konuştu: “Türkiye için bir demokrasi ve medeniyet yolculuğu olan AB’nin üyelik süreci zaman

Ekonomik bağımsızlığımızı kazanmalıyız

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Bursa Şube Başkanı İsmail Özdemir, üretici kesimin canının derdine düştüğünü belirterek, “Ayakta nasıl du


  Honda, garantiyi 6 yıla çıkardı

Honda Türkiye, yaptığı bir açıklamayla Türkiye’de satılan tüm Honda otomobillerin garanti süresini 6 yıla çıkardığını duyurdu.


  Accent ve Elantra “en çevreci’ araç

Hyundai, 2007 yılında da Amerika’da arka arkaya ödüller kazanmaya devam ediyor. En son AutoBytel tarafından yılın en iyi 4x4’ü seçilen Santa Fe’den sonra Accent ve Elantra modelleri de Amerika’nın “2007 Yılındaki En Çevreci” 12 aracından ikisi olarak belirlendi.


  Turizmde tanıtım atağı

Antalya’nın Alanya ilçesindeki otelciler, Rus seyahat acentelerine, Alanya’nın tanıtımını yapmaları ve daha çok satış yapmaları karşılığında, ücretsiz oda tahsis edecekler.


  Erhaç Havaalanı dışa açılıyor

Malatya Erhaç Havaalanının dış hatlara açılacağı, Öger Tours’un 5 Mayıs 2007 tarihinden itibaren Almanya-Malatya arasında direkt uçuşlara başlayacağı bildirildi.


  Ulusoy’dan denizciliğe destek

Türkiye’de her alanda olduğu gibi denizcilik sektöründe de yetişmiş insan gücü sıkıntısı yaşanıyor. Ulusoy Holding, bu eksikliği giderme yolunda önemli bir eğitim hamlesi gerçekleştirerek, İzmir Çeşme’de Ulusoy Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi’ni inşa ettiriyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004