Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

ABD'den geri adım

ABD Savunma Bakanı Robert Gates, ABD’nin Irak’ta “uzun süreli bir dönem için” askeri varlık bulundurabileceğini belirterek, bu konuda ABD üsleri bulunan Güney Kore ve Almanya’yı örnek verdi.


Rice: PKK saldırılardan sorumlu

ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice, ABD Senatosu’ndaki bir oturumda terör örgütü PKK’dan bahsederken, ‘’Türkiye ile Kürdistan arasındaki sınırda fa

İran’dan Türkiye’ye emsal uyarısı

İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Siyaset Komisyonu üyesi Hamid Rıza Hacıbabai, ABD ve bazı Batılı ülkelerin İran’ı “haksız yere” nükleer teknolojid


  ‘Kürtler bağımsızlık ilân ederse Türkiye savaşır’

ABD Ulusal İstihbarat Direktörü emekli Oramiral Mike McConnell, kuzey Iraklı Kürtlerin bağımsız devlet kurmaya kalkması halinde Türkiye’nin savaşacağını söyledi.


  ‘Iraklı aşırılar İran’da eğitiliyor’

Amerikan askeri istihbarat şefi General Michael Maples, aşırılık yanlısı Iraklıların, eylem düzenlemek için İran’da eğitim aldığına dair ellerinde kanıt bulunduğunu söyledi.


  İsrail 3 Filistinli öldürdü

İsrail askerleri, Batı Şeria’nın Cenin şehrinde İslami Cihad mensubu 3 militanı öldürdü.


  ‘Hocalı katliâmı soykırım’

Azerbaycan Milli Meclisi, gerçekleştirdiği olağanüstü oturumun ardından 15 yıl önce Ermenilerin Dağlık Karabağı işgali zamanında yapılan katliamın soykırım olduğunu kabul etti.


  Semerkand 2750 yaşında

Özbekistan’ın tarihi şehri Semerkand’ın kuruluşunun 2750. yıldönümü bu yaz görkemli bir şekilde kutlanacak. Doğu-Batı hattındaki tarihi İpek Yol’u üzerinde bulunan önemli mekânlardan biri olan şehrin kuruluş yıl dönümü kutlamalarına hazırlık devam ediyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004