Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Arda: Benden mutlusu yok

Galatasaray'ın genç yıldızı Arda Turan, "Allah bana, bir gencin bu ülkede yaşayabileceği en güzel duyguları yaşamayı nasip etti. Hem milli takımda, hem Galatasaray'da oynuyorum'' dedi.

Galatasaraylı futbolcu Arda Turan, Süper Lig'de çok çekişmeli bir sezon yaşandığını belirterek, ''Şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacağız'' dedi. Arda, Galatasaray TV'de yaptığı açıklamada, kalan maçları da kazandıkları takdirde şampiyonluğa ulaşacaklarına inandığını belirterek, ''Lig çok çekişmeli geçiyor. Anadolu takımları, üç büyüklere kök söktürüyor. Galatasaray, her zaman olduğu gibi, şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacaktır. İnanıyorum ki kalan 10 maçımızı da kazanırsak şampiyon oluruz'' dedi.

G.SARAY DEĞERLERİ VAR

Galatasaray'ın altyapısından yetişen bir oyuncu olduğunu, formayı her giydiğinde aynı heyecan ve istekle oynadığını kaydeden Arda, ''Bazı değerlere sahip çıkmak çok önemlidir. Sonuçta ben Galatasaray altyapısından yetişmiş bir oyuncuyum. Allah bana, bir gencin bu ülkede yaşayabileceği en güzel duyguları yaşamayı nasip etti. Hem milli takımda, hem Galatasaray'da oynuyorum'' diye konuştu.

HERKES KÖTÜ OYNAYABİLİR

Futbolcuların zaman zaman düşüş yaşayabileceklerini, dünyanın en iyi futbolcuları denilen Ronaldinho ve Messi'nin bile sahada hiçbir varlık gösteremediği maçlar olduğunu ifade eden Arda, ''Bunlar doğal şeyler. Belki kötü oynayabilirsiniz ama mücadele etmeme hakkınız yok'' diye görüş belirtti.

MUSA'YA ÇOK ÜZÜLDÜM

Maç kaybettiklerinde, sabaha kadar uyuyamadıklarını anlatan Arda, her takımın kötü günler yaşayabileceğini, böyle günlerde takıma destek verilmesinin önemli olduğunu söyledi. Arda, 2-1 kazandıkları Trabzonspor maçında iyi mücadele edip, iyi futbol oynadıklarını, bu arada rakip futbolcu Musa'nın sakatlanmasından da büyük üzüntü duyduğunu dile getirdi.

14.03.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Musa tekmelik kurbanı

  Arda: Benden mutlusu yok

  Şen: Vural 3 büyükleri çalıştırır

  Bisiklette hedef Pekin Olimpiyatları

  Hidayet 23 sayı attı

  Efes-Barcelona

  Yumruk yiyen hakem maçı tatil etti

  Bu şiddet bitmeli


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004