Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

İşgal beşinci yılına girdi

ABD’nin Irak savaşını başlattığı 20 Mart 2003’ten bu yana onbinlerce sivil hayatını kaybetti. Geçen 4 yıllık sürede şiddetin ve saldırıların durmadığı Irak’a ilişkin bazı çarpıcı istatistiki bilgiler şöyle: BM’nin Irak hükümeti ve morg kayıtlarına dayanarak verdiği bilgiye göre, Irak’ta sadece 2006’da 34 bin 500 sivil öldü.


BM’den Aksa raporu

Birleşmiş Milletler (BM) yetkilileri, İsrail’in Mugrabi Kapısı’ndaki kazı çalışmasıyla ilgili raporunu tamamladı. Rapor, kazının El Aksa’ya zarar ver

Tunuslular: Başörtüsü yasağı kalksın

Tunuslu dindarlar, laikler ve komünistler, aralarında yaptıkları görüşmeler sonunda, başörtüsü takmak da dahil, laik devlette kadın haklarının ana hat


  Afgan vali infaz edildi

Karangul bölge valisi Abdül Rahman’ın, Afganistan’ın kuzeyindeki Faryab eyaletinin başşehri Maymana’ya seyahat ederken yolda militanlar tarafından pusuya düşürülerek öldürüldüğü bildirildi.


  Keşmir’de anlaşma yok

Hindistan ile Pakistan arasında yapılan barış görüşmeleri, yeni bir anlaşmaya varılmadan sona erdi.


  AB: Golan Tepeleri geri verilsin

AB yüksek temsilcisi Javier Solana, İsrail’in işgal ettiği Golan tepelerinin Suriye’ye geri verilmesini desteklediğini bildirdi.


  Talabani taburcu edildi

Irak Devlet Başkanı Celal Talabani, aşırı yorgunluk ve sıvı kaybı nedeniyle yatırıldığı hastaneden 17 gün sonra taburcu edildi.


  Bağdat’ta camiye saldırı

Irak’ın başkenti Bağdat’ın Sünni semtinde cami çıkışında silahlı kişiler tarafından açılan ateş sonucu 4 kişinin öldüğü, 9 kişinin de yaralandığı bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004