Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Polat: Canaydın ile aramızda sorun yok

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, kulüp başkanı Özhan Canaydın ile aralarında hiçbir sorunun bulunmadığını söyledi.

. Kanal D’de yayınlanan ‘’32. Gün’’ programına katılan Adnan Polat, kulüpte sportif açıdan durumun iyi olduğunu söyleyemeyeceğini ancak, mali ve idari açıdan önemli gelişmeler olduğunu kaydederken, Başkan Özhan Canaydın ile aralarında sorun varmış gibi gösterilmek istendiğini belirtti.

Canaydın ile günde 4-6 saat arası süreyle birlikte mesai harcadıklarını anlatan Polat, ‘’Başkan Özhan Canaydın ile benim bir problemim yok. Ama ne hikmetse olması için birileri var gücüyle çalışıyor. Bir türlü derdimizi anlatamıyoruz. Hangi lisan ve üslupla söyleyeceğimizi şaşırdık. Biz birlikte çok iyi çalışıyoruz ve yakın zamanda da bu çalışmalarımızın neticelerini göreceğiz’’ dedi.

Yönetim kurulu ve teknik heyet olarak birlikte yedikleri yemekle ilgili olarak da Polat, şunları söyledi: ‘’Bizde herkes çok yoğun. Herkes bir işin peşinde. Bir araya gelmemiz kolay olmuyor. Ama medyada öyle bir yansıtıldı ki, sanki aramızda savaş varmış gibi. Birlik içinde olduğumuzu göstermek için, ‘Bir yemek yiyelim de görsel olarak algılansın’ dedik. Florya’da bir toplantı yapıp, ardından yemek yedik. Teknik heyet ve yardımcılarını da davet ettik. Sohbet ettik sadece.’’

24.03.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Atina'da liderlik mücadelesi

  Polat: Canaydın ile aramızda sorun yok

  Galatasaray PAF ile oynayacak

  Trabzon, Erciyes'e hazırlanıyor

  Alex takımla birlikte çalıştı

  All Star’a Telekom damgası


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004