Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Basketbolda şov günü

BEKO All Star 2007 organizasyonu bugün İstanbul'da düzenlenecek. Abdi İpekçi Spor Salonunda çeşitli şovların renk katacağı etkinlikte Birinci Basketbol Liginde forma giyen Türk ve yabancı oyunculardan kurulu karmalar karşı karşıya gelecek. Etkinlikte smaç ve 3 sayı yarışması da yapılacak.

Basketbolda Beko All Star 2007 organizasyonu bugün İstanbul'da düzenlenecek. Basketbolun şov yönünün ön plana çıkacağı etkinlikte, sporseverler renkli görüntülere tanık olacak. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda saat 13.30'dan itibaren çeşitlik şovlarla renklenecek etkinlikte, Beko Basketbol Ligi'nde forma giyen Türk ve yabancı oyunculardan kurulu karmalar karşı karşıya gelecek.

TEKNİK HEYETLER

Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Direktörlüğü'nün resmi internet sitesinde yapılan halk oylamasının yanı sıra basın mensupları ve antrenörlerin verdikleri oylarla belirlenen yabancılar ve Türkler karması oyuncularının maçında, Türk Karması'nda başantrenörlüğü Galatasaray Cafe Crown Antrenörü Murat Özyer, yardımcılığını ise Bandırma Banvitspor Antrenörü Selçuk Ernak yapacak, idareci olarak da Fenerbahçe Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş görev alacak. Yabancılar Karması'nda ise başantrenörlük görevini Türk Telekom Antrenörü Ercument Sunter, yardımcı antrenörlüğü Casa TED Ankara Kolejliler Antrenörü Hasan Özmeriç, idareciliği ise Türk Telekom Genel Menajeri İrfan Yücesoy üstlenecek.

TÜRK VE YABANCILAR KARMASI

Oylama sonucunda belirlenen Yabancılar ve Türkler karmaları şu oyunculardan oluşuyor: Türk Karması: Cevher Özer (Beşiktaş Cola Turka), Cüneyt Erden, Ermal Kurtoğlu, Kerem Gönlüm (Efes Pilsen), İbrahim Kutluay, Mirsad Türkcan, Semih Erden (Fenerbahçe Ülker), Haluk Yıldırım, Muratcan Güler, Tutku Açık (Türk Telekom), Ömer Aşık (Alpella), Ümit Sonkol (Mersin Büyükşehir Belediyesi). Yabancılar Karması: Aubrey Lamar Reese (Beşiktaş Cola Turka), Brian Boddicker (Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi), Andew Nicholas, Marcus Haislip (Efes Pilsen), Edmund Saunders (Beykoz), Erwin Dudley, Jan Hendrick Jagla (Türk Telekom), Gerald Fitch (Galatasaray Cafe Crown), Marcus Green (Casa TED Ankara Kolejliler), Marcus Slaughter (Pınar Karşıyaka), Willie Solomon (Fenerbahçe Ülker), Rasheed Brokenbrough (TOFAŞ).

SMAÇ VE 3 SAYI YARIŞMALARI

Beko All Star 2007 organizasyonunda yabancılar ve Türkler karmalarının maçının yanı sıra, smaç ve 3 sayı yarışmaları da yapılacak. Bu arada, geçen yıl NBA'in en iyi dans grubu seçilen Orlando Magic Cheer Leaders ve dünyaca ünlü basketbol akrobasi grubu Crazy Dunkers şovları, rap yıldızı Ceza da şarkılarıyla organizasyona renk katacak. Ayrıca topu kafasıyla kontrol edebilme özelliğine sahip Eyal Horn da izleyenlere keyifli anlar yaşatacak.

All-Star'da seyirciye keyif vereceğiz

Basketbol Federasyonu'nun All Star organizasyonunda Türkler Karması'nda yer alacak Fenerbahçe Ülkerli oyunculardan İbrahim Kutluay, Mirsad Türkcan ve Semih Erden ile Yabancılar Karması'nda yer alacak Willie James Solomon, amaçlarının basketbolseverlere keyifli dakikalar yaşatmak olduğunu söyledi. All Star organizasyonunun güzel geçmesini beklediğini söyleyen İbrahim Kutluay, "Seyirciler açısından keyifli geçecek. Biz de onlara keyif vermeye çalışacağız." dedi. All Star organizasyonlarının tüm Avrupa liglerinden olduğu gibi Türkiye'de de yapılmasını olumlu bulduğunu söyleyen Mirsad Türkcan da, "Güzel bir organizasyon. Bu nedenle federasyonu kutluyorum. Seyirci ve oyuncu kaynaşması açısından da güzel olacak." diye konuştu.

All Star'ı güzel bir organizasyon olarak değerlendiren Semih Erden ise "Basketbol severlerle Pazar günü Abdi İpekçi'de buluşalım. Gösteriden keyif alacaklar" dedi. Willie James Solomon da yabancılar Türkler maçının çekişmeli ve zevkli geçeceğini ifade etti.

25.03.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Basketbolda şov günü

  Beşiktaş'ta başarılı oldum

  Hidayet galip, Mehmet mağlup

  Beşiktaş Kazak Kaisar'ı ağırlıyor

  Galatasaray PAF takımını 4-0 yendi

  F.Bahçe özel maçta Gebze'ye 2-1 yenildi

  Off-Road heyecanı Kocaeli'nde başladı

  Ankara-Antalya bugün oynuyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004