Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş'ta başarılı oldum

Geçen yıl Antalyaspor'dan transfer edilen genç futbolcu Burak Yılmaz, "Açık konuşmak gerekirse ilk senem olmasına karşın önemli işler yaptığıma inanıyorum. İlk senemde böyleysem 2. ve 3. senemde çok daha iyi işler yapacağıma inanıyorum "dedi.

Beşiktaş'ın zaman zaman özel hayatı nedeniyle eleştirilen genç futbolcusu Burak Yılmaz, 2. Lig'den gelen bir futbolcuya göre iyi bir performans sergilediğini ifade etti. Burak, kendisi gibi Serdar Kurtuluş'un da 2. Lig'den geldiğini ve onun da çok iyi performans sergilediğini vurguladığı Ligtv'deki açıklamasında, "Açık konuşmak gerekirse ilk senem olmasına karşın önemli işler yaptığıma inanıyorum. İlk senemde böyleysem 2. ve 3.senemde çok daha iyi işler yapacağıma inanıyorum" açıklamasını yaptı.

ŞAMPİYONLUKTA İDDİALIYIZ

Burak, Turkcell Süper Ligi'nin 26. hatasında deplasmanda oynayacakları Gençlerbirliği maçını da değerlendirdi. Her maçın final havasında olduğunu hatırlatan Burak Gençlerbirliği'nden çekinmediklerini sadece zeminden çekindiklerini söyledi. Şampiyonluk için de iddialı olduklarını açıklayan Burak, "Fenerbahçe'nin, G.Saray'ın ne kadar şansı varsa bizim de o kadar şansımız var" açıklamasını yaparak umutlarını sürdürdüklerini ifade etti.

ŞUT ÇEKME KORKUSU VAR

Kaleye uzaklardan çok şut çektiğinin belirtilmesi üzerine ise Burak, "Maç iyi gitmediğinde uzaktan şut çekmek insanda baskı oluşturuyor ve acaba tepki gelir mi diyerek bir korku yaşıyorsun. Her zaman kaleye deneyemiyorsun. Ama maç rahat olduğu zaman özgüven geliyor ve kaleye daha çok şut çekiyorsun." dedi.

25.03.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Basketbolda şov günü

  Beşiktaş'ta başarılı oldum

  Hidayet galip, Mehmet mağlup

  Beşiktaş Kazak Kaisar'ı ağırlıyor

  Galatasaray PAF takımını 4-0 yendi

  F.Bahçe özel maçta Gebze'ye 2-1 yenildi

  Off-Road heyecanı Kocaeli'nde başladı

  Ankara-Antalya bugün oynuyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004