Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Peugeot'ta 206 ailesinin son üyesi

Ürün gamını olabildiğince zenginleştirme politikasını her zaman takip eden Peugeot, yepyeni bir Peugeot 206 modelini sunuyor. Peugeot 206 Sedan, 206 gamının üç ve beş kapı, CC ve SW modellerinin ardından beşinci üyesi olacak.


Fiat 500, yollara çıkmaya hazırlanıyor

Avrupa'daki küçük otomobilin öncülerinden Fiat 500, 50. yılında yepyeni yüzüyle yollara çıkacak. Henüz hiçbir fuarda sergilenmeyen Yeni Fiat 500'ün la

Gelmiş geçmiş en güçlü Corsa

Opel, yeni Corsa OPC ile vites artırıyor. Opel'in en çok satan modeli Corsa'nın 4. nesil lansmanının yankıları sürerken, şimdi de Yeni Corsa'nın OPC


  Yeni Audi S3 Türkiye’de

Lüks kompakt sınıfta performans çizgisini belirleyen Audi'nin S3 modelinin ikinci nesli ülkemizde de satışa sunuldu. 56 bin 111 Euro'dan başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla pazarlanmaya başlanan Audi S3, 255 HP güç üreten 2.0 litrelik TFSI motoru ve quattro dört tekerlekten çekiş sistemiyle ön plana çıkıyor.


  Skoda'ya yeni satış ve pazarlama müdürü

Otomotiv sektörünün deneyimli ismi Hüsamettin Yalçın, 19 Mart 2007 itibariyle Skoda Türkiye Distribütörü Yüce Auto A.Ş.'de, "Satış ve Pazarlama Müdürü" olarak göreve başladı.


  Tuning Fuarı'nda Castrol Edge'den hediye yağmuru

Castrol Edge standını ziyaret edenler, mont, tamir kiti, t-shirt ve 1 litrelik Castrol Edge kazanma şansını elde edecekler.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004