Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Nisan 2007
Mehmet Fırıncı ve Mehmet Kutlular ; Mehmet Emin Birinci'yi anlattı...indirmek ve dinlemek için tıklayınız

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Kuru soğan lüks oldu

Türk mutfağının vazgeçilmezlerinden olan kuru soğanın fiyatı 1,5 YTL’ye ulaştı

Bu yılki hasadına henüz başlanmayan kuru soğanın, stoklardaki yetersizlik sebebiyle, toptancı halindeki 40 YKr’den başlayan fiyatları, manavlarda 1,5 YTL’ye kadar çıktı. Türk mutfağının en önemli yemek mezesi olan kuru soğan, artan fiyatları nedeniyle tüketicinin elini yakarken, fakirin yemeği olarak tanımlanan ve ayrılmaz parçası olan kuru fasulyenin yanında da ‘’lüks’’ oldu.

/ ADANA

13.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fakirin vergi yükü arttı

  Asgarî ücrete ek zam talebi

  Hisarcıklıoğlu: Devlet gölge etmesin yeter

  Tedbir paketi yatırımları da kısacak

  Çay, geçim kaynağı olmaktan çıktı

  Dragos Konakları satışa çıkıyor

  Ordu, balına isim arıyor

  Piliç eti kırmızı et fiyatını yakaladı

  Mortgage’da “vergi” istisnası geliyor

  Kuru soğan lüks oldu


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004