Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Nisan 2007
Mehmet Fırıncı ve Mehmet Kutlular ; Mehmet Emin Birinci'yi anlattı...indirmek ve dinlemek için tıklayınız

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Çankaya sorularına: Kusura bakmayın

Genelkurmay Başkam Org. Yaşar Büyükanıt, dün düzenlediği basın toplantısında Kuzey Irak, terör, “TSK'yı yıpratma” çabaları, andıç ve akreditasyon tartışmaları, Deniz Kuvvetleri eski Komutanı e. Ora. Özden Örnek'e ait olduğu ifade edilen günlük, Türkiye'de azınlık oluşturma çabaları ve cumhurbaşkanı seçimiyle ilgili görüşlerini açıkladı. Büyükanıt akreditasyon uygulamasının bir cezalandırma olmadığını savunurken, kimsenin kendisini TSK'ya beğendirmek zorunda olmadığını söyledi.


Özkök: Ülkem için duâcıyım

Eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hilmi Özkök, siyasi anlamda sıcak günler yaşayan Ankara’yı İzmir’den sadece seyrettiğini belirterek, ‘’İnşallah her

Arınç: TBMM, iradesini paylaşmaz

TBMM Başkanı Bülent Arınç, Meclis’in 84 yıldır cumhurbaşkanı seçimi yaptığını belirterek, ‘’Bu konuda TBMM’nin hiçbir kurum, kişi ya da grupla bu irad


  Demokrasi karşıtlarıyla bir arada olunamaz

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Genel Başkanı Mustafa Başoğlu, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından yarın düzenlenecek olan mitinge destek vermelerinin mümkün olmadığını belirterek, “İşçi haklarına karşı çıkanlarla, darbecilerle, din düşmanlarıyla, demokrasi-millet karşıtlarıyla bir arada olamayız” dedi.


  RTÜK, 3 milyon doların hesabını sordu

RTÜK, medyada yer alan, CHP’nin Kanaltürk’e prodüksiyon hizmetleri ve reklam yayını karşılığında 3 milyon dolar tutarında ödeme yaptığı şeklindeki haberler üzerine Maliye Bakanlığı ve Kanaltürk’ten bilgi istedi.


  TESUD: CHP'nin güdümünde değiliz

Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) Genel Başkanı emekli Tümgeneral Rıza Küçükoğlu, “Hiçbir partinin, hiçbir derneğin kuyruğunda ve güdümünde değiliz’’ dedi.


  Seçim, rejim sorununa dönüştürülmesin

İnsan Hakları Derneği (İHD) ve MAZLUMDER, “Cumhurbaşkanlığı seçiminin rejim sorununa dönüştürülmemesi gerektiğini’’ belirtti.


  Almanya Büyükelçisi: AB de seçimleri merak ediyor

Almanya’nın Ankara Büyükelçisi Eckart Cuntz, Türkiye’deki Cumhurbaşkanı seçiminin ve genel seçimlerin merakla beklendiğini ve bu seçimlerin Türkiye’nin hangi yönde ilerleyeceğini göstereceğini söyledi.


  Avrupa kültürüne Müslümanlar da ortak

Avusturya’da faaliyet gösteren Türk sivil toplum örgütlerinin Kutlu Doğum Haftası kapsamında düzenledikleri resepsiyona Viyana Kardinali Schönborn’u temsilen katılan Katolik kilisesi rahibi Edward Daniel, Avusturya’daki Müslümanlarla barış içinde birlikte yaşadıklarını hatırlatarak, “Avrupa kültürünün Hristiyan, Müslüman ve Museviler tarafından ortaklaşa kurulduğunu” kaydetti.


  Mayına basan 3 asker yaralandı

Bingöl’ün Kiğı ilçesi kırsalında mayına basan 3 asker yaralandı.


  Camilerde dinî rehberlik ve danışma büroları açılsın

TBMM Çocuk ve Gençlerdeki Şiddeti Araştırma Komisyonunun, illerde yaptığı görüşmelerde, ‘’camilerde dini rehberlik ve danışma büroları açılması, suça karışmış çocukların polislere zimmetlenmesi" önerildi.


  Mevlânâ ve Bediüzzaman birer köprü olmuştur

Tokat’ta düzenlenen “Mevlânâ’dan Bediüzzaman’a Sevgi” konulu anma programında konuşan araştırmacı-yazar Halil Uslu, “Hz. Mevlânâ ve Hz. Bediüzzaman ve emsali gönül sultanları birer manevî köprü olmuştur” dedi.


  Kâinatın mayası muhabbettir

Bediüzzaman Said Nursî’yi anma haftası münasebetiyle KÖPRÜDER Gebze Belediye Salonunda bir anma programı düzenledi. Halkın yoğun ilgi gösterdiği programa konuşmacı olarak yazar Dr. Senai Demirci katıldı.


  Yargıtay, başsavcı adaylarını belirledi

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı adayları, Yargıtay’da yapılan seçimle belirlendi.


  Sınırda 122 kaçak yakalandı

Edirne’de, yasa dışı yollardan sınırı geçmek isteyen 122 kaçak yakalandı.


  Hava korsanı tutuklandı

Diyarbakır-İstanbul seferini yapan Pegasus Havayolları’na ait yolcu uçağını kaçıran hava korsanı Mehmet Gökşingöl, tutuklanarak cezaevine gönderildi.


  Kapıkule gurbetçiye hazır

Edirne Gümrük ve Muhafaza Başmüdürü Mehmet Hatipoğlu, bu sezon Kapıkule Sınır Kapısı’nda yığılma olmaması için tüm tedbirleri aldıklarını bildirdi.


  Yavru sazanlar barajlara bırakıldı

Bursa’da bulunan baraj ve göletler balıklandırılıyor. Balıklandırma çalışmaları çerçevesinde, Demirtaş ve Büyükorhan barajlarına toplam 60 bin adet yavru sazan balığının bırakıldığı bildirildi.


  Modern hayat stres kaynağı

İngiltere’de yapılan iki araştırma daha, modern hayatın büyük strese yol açtığı ve bireyleri uykusuz bıraktığı görüşünü destekledi.


  Sağlık raporu almak kolaylaştırılıyor

ANKARA - Kurul raporu yerine, sadece sağlık raporu istenerek, vatandaşlara kolaylık sağlanacak. Böylece, resmî ya da özel sağlık raporu ayrımına da son verilecek.


  Velilere tebligat

Erzurum Millî Eğitim Müdürlüğü, okula gönderilmeyen 2 bin 126’sı kız, 3 bin 413 çocuğun velisine, çocukların eğitime devamının sağlanması için için tebligat gönderdi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004