Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

F.Bahçe, Beşiktaş'ı rahatlattı

Sarı-lacivertlilerin Vestel önünde 2 puan bırakması siyah-beyazlı camiada moralleri düzeltti. Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ertuğrul Kumcuoğlu, şampiyonluk şanslarının devam ettiğini söyledi.

Siyah-beyazlı kulübün onursal başkanı Hakkı Yeten'in anma töreni sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Kumcuoğlu, kulüp olarak diğer rakiplerin aldığı sonuçlarla ilgilenmediklerini ifade ederek, ''Her maça galibiyet amacıyla çıkıyoruz. Zaman zaman puan kayıpları da yaşayabiliriz. Şampiyonluk şansımız devam ediyor. Sadece bu yıl değil, gelecek yıllarda da şampiyonluk konusunda iddialıyız'' diye konuştu.

Asbaşkan Levent Erdoğan ise Sakaryaspor'a teşvik primi verildiği dedikoduları konusunda ''Benim kulağıma böyle bir şey gelmedi. Gayet güzel bir maç oldu. Puan kaybından dolayı üzüldük. Neticenin o şekilde olmamasını istiyorduk. Ama yolumuza devam ediyoruz'' dedi. Erdoğan, eski teknik direktörleri Vicente Del Bosque ile tazminat konusunda yaşadıkları sorun ile ilgili kararı beklediklerini ve sonucun kendi lehlerine olacağına inandıklarını söyledi.

17.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Zico: Bizi destekleyin

  F.Bahçe, Beşiktaş'ı rahatlattı

  Vural: Bırakın ligden düşen düşşün

  Umut'un hedefi 20 gol atmak

  Potada 8'li final kuraları çekildi

  Fener cepten yiyor

  Trabzon ligde yok


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004