Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Trabzon ligde yok

Trabzonspor kupa maçında Kayseri Erciyes‘e boyun eğdikten dört gün sonra ligde ki mücadele de Rizespor‘a da yenilerek yine taraftarını hüsrana uğrattı.Anlaşılan bu tablo sezon sonuna kadar yaşanmaya da devam edecek. Belki son mağlubiyetlerde defans bloğunda yaşanan sakatlıkların etkisinin de olduğunu söyleyebiliriz. Fakat şu da açık ve net ki, şu an Trabzonspor formasını giyen bir çok oyuncu bu formanın ağırlığını taşımaktan çok uzak.

Sadece Trabzonsporluların değil tüm spor kamuoyunun desteklediği genç Tolga her hafta hatalı goller yiyerek ne yazık ki büyük bir hayal kırıklığı yaşatıyor. Bu performansı devam ederse seneye kesinlikle iyi bir kaleci alınması şart. Kanatlar etkisiz, orta saha topa basamıyor ve oyunu rakibe teslim ediyor, oyunu yönlendirebilecek klasik tabirle 10 numaralı formayı sırtlayacak oyuncu eksiği fazlasıyla kendini gösteriyor. Bu anlamda alınmış olan Ceyhun bu işi yapabilecek bir oyuncu değil hatta topla fazla oynamasının takımın hücum gücüne olumsuz yönde etki ettiğini de söyleyebiliriz.

Bu maçta yine şunu gördük ki, Yattara Trabzonspor için çok önemli bir oyuncu. Durum böyleyken neden Ziya Doğan takımı Yattara'sız bırakıyor? Yönetimin Ziya Doğan’la yeni sezon öncesi bir şeyleri enine boyuna görüşmesi gerekir.Yeni sezonda alınacak birkaç kötü sonuç sonrası teknik heyet değişikliğine gidilmemesi ve Trabzonspor’a bir yıl daha kaybettirilmemesi için bir şeylere önceden müdahale etmek gerekli.

Trabzonspor’un Rizespor maçından sonra bence bu sezon ligde düşüneceği fazla bir şey kalmadı. UEFA'ya gitmenin en kısa yolu da kupadan geçtiğine göre Kayseri Erciyes maçı artık daha bir önem kazandı. Ligi pek umursamayan Trabzonspor’un kupa karnesi büyük bir ihtimalle Ziya Doğan için de referans olacak.

Ömer FARUK

17.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Zico: Bizi destekleyin

  F.Bahçe, Beşiktaş'ı rahatlattı

  Vural: Bırakın ligden düşen düşşün

  Umut'un hedefi 20 gol atmak

  Potada 8'li final kuraları çekildi

  Fener cepten yiyor

  Trabzon ligde yok


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004