Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

İstanbul MotoGP'ye hazır

İstanbul Park'a gelen takımlar padok alanına motor evlerini kurarken, garajlarda da yoğun bir çalışma gözleniyor. MotoGP'ye 300'ü yabancı toplam 400 gazeteci izleyecek. MotoGP için pist ve çevresinde 720 kişi görevlendirilirken, virajlardaki kaçış noktalarına 6,5 ton çakıl döküldü.

İstanbul Park, hafta sonunda yapılacak MotoGP'ye hazır. 2007 sezonunun 3. yarışı olan Türkiye Grand Prix'si için takımlar İstanbul Park Pisti'ne gelirken, çalışmalar da tüm hızıyla sürüyor. Padok alanında takımların motor evleri kurulurken, garajlarda da yoğun bir çalışma gözleniyor. MotoGP, 250cc ve 125cc kategorilerinde mücadele edecek takımların çalışanları, tırlarla getirilen malzemeleri ve motosikletleri garajlara ve motor evlere yerleştiriyor.

400 GAZETECİ İZLEYECEK

Dünyanın en önemli motor sporları organizasyonlarından biri olan MotoGP için dünyanın çeşitli ülkelerinden toplam 400 medya mensubu akredite oldu. Yarışlarda 300 yabancı, 100 de Türk basın mensubunun görev yapacağı bildirildi.

720 GÖREVLİ, 6.5 TON ÇAKIL

MotoGP Türkiye Grand Prix'sinde toplam 720 kişinin görev yapacağı ifade edildi. Bu 720 kişiden 420'sinin teknik görevli, 250'sinin ise organizasyon görevlisi olduğu, 50'sinin ise medya merkezinde görev yapacağı kaydedildi. Bu arada İstanbul Park Pisti'nin virajlarındaki kaçış noktalarına toplam 6.5 ton çakıl döküldü.

KAPALIÇARŞI GEZİSİ

MotoGP'ye katılacak olan sürücülerden bazılarının yarın Kapalıçarşı'yı ziyaret edecekleri açıklandı. Aralarında İspanyol Toni Elias ve Fransız Randy De Puniet'in de bulunduğu sürücülerin, Kapalıçarşı'yı gezecekleri ve alışveriş yapacakları kaydedildi.

19.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Gönlünde Kartal var

  İstanbul MotoGP'ye hazır

  Futbolda dünyanın en iyi 17. takımıyız

  Nike Premier Cup Cumartesi başlıyor

  Fener'de ilk penaltı taca atılsın anketi

  Çarşı grubu 25. yılında kan bağışı yapacak

  Hidayet'ten 26 sayı

  Formula'nın yeni Schumacher'i

  Lig A'da çekişme


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004